Evet hocam konumu TR yaptim ama siz b Tr yapmazsanız size nasil gelicek ki?Hocam stok var. Siz Türkiye'den baktınız sanirim. Site çok güvenilirdir.
Kanada'dayim hocam ben. Konumum normalde bulunduğum Muğla fakat Kanada'dayim şu anda. Bir süre.Evet hocam konumu TR yaptim ama siz b Tr yapmazsanız size nasil gelicek ki?
Bazi zamanlarda işte tr ye gönderim yoktur diyebiliyor.
Hocam bundan once alışveriş yaptiniz mi ben hep alasim geliyo sonra gumruge falan takılır diye korkuyorum.
teşekkürler
Teşekkürler hocam. 30$ arttırabilirim belki. Siz atabilir misiniz anakart linkini ? Hocam kusura bakmayın biraz sert yazmışım fakat siz de biraz ters sormuşsunuz sorularınızı. @Furkan²
Dogru. Bunun ile ilgili bir çözüm bulmaya çalışacağım. Başka ekran kartı öneriniz var mı?ASRock Z690 Steel Legend LGA 1700 (14th,13th,12th Gen) DDR4 ATX Intel Motherboard - Newegg.com
Buy ASRock Z690 Steel Legend LGA 1700 (14th,13th,12th Gen) Intel Z690 SATA 6Gb/s DDR4 ATX Intel Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.ca
Bu arada 3070 1400 dolar etmez. Zaten newegg' de 1999 dolara 3070 sistem var
Z690 Steel legend almaya bak GPU olarak buna da bakabilirsinBu arada önerdiğiniz sıvı soğutma çok pahalı. Daha uygun fiyatli bir önerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dogru. Bunun ile ilgili bir çözüm bulmaya çalışacağım.
Hocam bundaki sorun şu ki sistem zaten 2000 CAD. Bunun kullanmayacağım parçalarını satsam geri alabileceğim para olsun 1000 CAD. Ki 1000CAD etmez buralarda, maximum 700 CAD. Elimde kalacak olan GPU beyaz olacak mı belli değil. Onun için toplamda 500CAD daha verip her parçayı istediğim gibi alarak toplamak daha iyi. Sıvı soğutma dahil bu arada. 3070 TI çok gerekli görmedim. Anakarti yukseltebilirim bir şekilde ama onu düşüneceğim eğer kesin yükselt derseniz. Eylül gibi döneceğim zaten Türkiyeye.Z690 Steel legend almaya bak GPU olarak buna da bakabilirsin
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 Ti Video Card GV-N307TAORUS M-8GD - Newegg.com
Buy GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X PCI Express 4.0 ATX Video Card GV-N307TAORUS M-8GD with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.ca
Ama direkt böyle 3070 sistem daha mantıklı
ABS Gladiator Gaming PC - Intel i5 11400F - GeForce RTX 3070 - 16GB DDR4 3000MHz - 1TB M.2 NVMe SSD - Newegg.com
Buy ABS Gladiator Gaming PC - Intel i5 11400F - GeForce RTX 3070 - 16GB DDR4 3000MHz - 1TB M.2 NVMe SSD with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.ca
Z690 linki attığım geri ödeme kampanyası mı ne varmış B660' dan ucuz. Şu saçma beyaz sevdan olmasa 550 CAD falan ucuza gelicekte sistem...Hocam bundaki sorun şu ki sistem zaten 2000 CAD. Bunun kullanmayacağım parçalarını satsam geri alabileceğim para olsun 1000 CAD. Elimde kalacak olan GPU beyaz olacak mı belli değil. Onun için toplamda 500CAD daha verip her parçayı istediğim gibi alarak toplamak daha iyi. Sıvı soğutma dahil bu arada. 3070 TI çok gerekli görmedim. Anakarti yukseltebilirim bir şekilde ama onu düşüneceğim eğer kesin yükselt derseniz.
Sen şu anakartı kapta biKeşke olmasa hocam. Allah vermiş ne yapalim
Onu kapıyorum. Yarın alacağım inşallah.2/24/22 diyor son tarihe.Sen şu anakartı kapta bi
ASRock Z690 Steel Legend LGA 1700 (14th,13th,12th Gen) DDR4 ATX Intel Motherboard - Newegg.com
Buy ASRock Z690 Steel Legend LGA 1700 (14th,13th,12th Gen) Intel Z690 SATA 6Gb/s DDR4 ATX Intel Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.ca
Hocam oraya temmelli mi gittiniz hayırlı olsun.Kanada'dayim hocam ben. Konumum normalde bulunduğum Muğla fakat Kanada'dayim şu anda. Bir süre.