Neler Yeni

i5 12600K işlemci kullananlar

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Arkadaşlar selam. Geçen gün itopya da indirimde olan i5 12600K işlemciyi aldım. Tray olduguna bakmadan almışım dikkat etmedim. Poşetin içinde sarılı gelince ne oluyor hayırdır dedim :D

Bu işlemciyi kullananlar eğer benchmark yada oynadığınız oyunlarda aldığınız FPS leri yazarsanız sevinirim.

Adobe Premier veya adobe ürünlerinde verdiği performans, CS:GO ,Dota , Battle Field 2042, Valorant gibi oyunlarda verdiği performans nedir?

Youtube da ki bazı videolara inanmıyorum çünkü. Sizin söyleyeceğiniz veriler daha önemli. Teşekkürler şimdiden.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,305
İsim
uwu
Arkadaşlar selam. Geçen gün itopya da indirimde olan i5 12600K işlemciyi aldım. Tray olduguna bakmadan almışım dikkat etmedim. Poşetin içinde sarılı gelince ne oluyor hayırdır dedim :D

Bu işlemciyi kullananlar eğer benchmark yada oynadığınız oyunlarda aldığınız FPS leri yazarsanız sevinirim.

Adobe Premier veya adobe ürünlerinde verdiği performans, CS:GO ,Dota , Battle Field 2042, Valorant gibi oyunlarda verdiği performans nedir?

Youtube da ki bazı videolara inanmıyorum çünkü. Sizin söyleyeceğiniz veriler daha önemli. Teşekkürler şimdiden.
Kaça aldinjz

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İ adet edin anakartiniz yoksa direk R5 7500f b650 çek
Dostum hemen hemen aynı değerleri veriyor. Ben direkt intelci olduğumdan amd ye bulaşmadım. Anakart geldi şuan iş yerinde. pazartesi takıp kullanacağım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,305
İsim
uwu
Dostum hemen hemen aynı değerleri veriyor. Ben direkt intelci olduğumdan amd ye bulaşmadım. Anakart geldi şuan iş yerinde. pazartesi takıp kullanacağım.
Am5 gibi bir platform varken lga1700 gereksiz bu fiyatta bnde intelciyim ama AMD bu kadar avantajliyken bn bile AMD derim

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular