Bu kanal güvenilir mi eğer sonuçlar videoda ki gibi ise bu 12400F efsane bir işlemci birde bu işlemciye OC yapabilmek için ille Z690 serisi bir anakart mı lazım yoksa B660 serisi olur mu?i5 12400F ile Ryzen 5 5500 aynı performansı vermiyor. Sizi kandırmışlar. i5 12400F RTX 3070Ti'ı 1080p'de bile besler. daha güçlü kartlarıda 2K'da besler.
i5 12400F'e legal olarak OC yapamazsın. illegal şekilde BCLK OC yapılabiliyor. o da sadece B660M MORTAR MAX ve DDR5 anakartlarda var.Bu kanal güvenilir mi eğer sonuçlar videoda ki gibi ise bu 12400F efsane bir işlemci birde bu işlemciye OC yapabilmek için ille Z690 serisi bir anakart mı lazım yoksa B660 serisi olur mu?
12400F Adobe Photoshop, Adobe premier gibi güçlü programların son sürümlerini kısacası piyasadaki güçlü programları bu işlemciyle kullanabilir miyim?i5 12400F'e legal olarak OC yapamazsın. illegal şekilde BCLK OC yapılabiliyor. o da sadece B660M MORTAR MAX ve DDR5 anakartlarda var.
Rahatça kullanırsın.12400F Adobe Photoshop, Adobe premier gibi güçlü programların son sürümlerini kısacası piyasadaki güçlü programları bu işlemciyle kullanabilir miyim?
Ben en iyisi AMD nin DDR5 destekli işlemcilerini bekleyeyim zaten eylül gibi çıkacakmış onlar çıkınca belki fiyatlar düşer şuanda çok yüksek fiyatlar gerçi sabır taşımda iyice çatlamaya başladı bekleye bekleyeRahatça kullanırsın.
Aynı performans mı?r5 5600den bile daha iyiDarboğaz yapmaz mı ayrıca 12400F tercih edecek olsam onunla aynı performans veren ondan daha ucuz olan AMD Ryzen 5 5500 var ben 12 yıl aradan sonra bir PC topluyorum toplamışken biraz iyi olsun diyorum ileriyi dönük olsun istiyorum