multi core testi yaparken işlemci 87 88 derecelere geldikten bir müddet sonra güç kesiyor 2 3 sn sonra tam güç devam ediyor bunu test boyunca yapıyor nerdeyse ama single corede böyle bir durum yok bu durum sizce sıkıntılımı?Normal. i5 12400f multi coredan 11k single coredan 1500 alıyor.
İşlemci sıcaklığın anormal fazla. Sıcaklıktan dolayı islemcin gücünü kısıtlıyor.multi core testi yaparken işlemci 87 88 derecelere geldikten bir müddet sonra güç kesiyor 2 3 sn sonra tam güç devam ediyor bunu test boyunca yapıyor nerdeyse ama single corede böyle bir durum yok bu durum sizce sıkıntılımı?
hocam soğutucum dark x123 daha yeni montajladım işlemcide yeni termal macunda yeni zalman ZM-STC8 macun sürülü. oyunlarda 70 dereceyi nadir geçiyor işlemci bu aradaİşlemci sıcaklığın anormal fazla. Sıcaklıktan dolayı islemcin gücünü kısıtlıyor.
Soğutmanı ve termal macununu değiştirmen lazım.
Yanlış montaj yapmadıysan ve termal macun anormal kötü değilse soğutucu tam yükte işlemcine yetmiyor.hocam soğutucum dark x123 daha yeni montajladım işlemcide yeni termal macunda yeni zalman ZM-STC8 macun sürülü. oyunlarda 70 dereceyi nadir geçiyor işlemci bu arada
sağolasın ben alalı 1 ay oldu. sizin r23 sonuçlarınız nasıl?hayırlı olsun bende 2-3 hafta oldu bu işlemciye geçeli
valla montajı doğru yaptığıma inanıyorum boşta 30 derece işlemci mesela şuan rdr2 oynuyorum 57 derece işlemciYanlış montaj yapmadıysan ve termal macun anormal kötü değilse soğutucu tam yükte işlemcine yetmiyor.
Aynı zamanda işlemcin R23 tarzı stres testleri harici tam yükte çalışmayacağı için sorun yok.
Tamam montajın doğru o zaman. Tam yükte fan rpm'i yetmiyor. Sorun çıkarmaz.sağolasın ben alalı 1 ay oldu. sizin r23 sonuçlarınız nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla montajı doğru yaptığıma inanıyorum boşta 30 derece işlemci mesela şuan rdr2 oynuyorum 57 derece işlemci
ne kadar süre alıyor sonucun çıkmasısağolasın ben alalı 1 ay oldu. sizin r23 sonuçlarınız nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla montajı doğru yaptığıma inanıyorum boşta 30 derece işlemci mesela şuan rdr2 oynuyorum 57 derece işlemci
sabah yaparım hocam@MustafaaY test yaptınızmı hocam?