Neler Yeni

i5 13400F STOK SOĞUTUCU YETERLİMİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Selim
saçma olur kendim de daha yeni b760 ds3h aldım ve xmp konusunda ve işlemci ayarlarıyla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım

12600k mantıklı olur uygun bir z690 ve iyi bir soğutmayla çok iyi performanslar alırsınız ama havalar da ısınmışken stok fan idare etmez haberiniz olsun

12400f veya 13400f alcaksanız

bu + soğutucu almanız en mantıklısı olur
Çok fazla sorun yaşayan var siz yaşamadım dediniz. Csm kapatıp secure boot açtınız mı?

Birde gigabyte la durum böyle olunca baya endişelendim sizin görüşleriniz ve yorumlarınız nedir?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş
Çok fazla sorun yaşayan var siz yaşamadım dediniz. Csm kapatıp secure boot açtınız mı?

Birde gigabyte la durum böyle olunca baya endişelendim sizin görüşleriniz ve yorumlarınız nedir?
ben şu anlık bir sorun yaşamadım ve gigabyte anakart da hoşuma gitti , daha önce msi asus anakartta kullandım fakat en basitinden gigabyte da 3 tane sys fan girişi var ve anakartta type c çıkışı var bunlar benim hoşuma gitti açıkcası , csm kapalı secure boot açık şu an işlemcim 12400f 4ghz de çalışmıyordu o sıkıntıyı da çözdüm ve memnunum şu anlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Selim
ben şu anlık bir sorun yaşamadım ve gigabyte anakart da hoşuma gitti , daha önce msi asus anakartta kullandım fakat en basitinden gigabyte da 3 tane sys fan girişi var ve anakartta type c çıkışı var bunlar benim hoşuma gitti açıkcası , csm kapalı secure boot açık şu an işlemcim 12400f 4ghz de çalışmıyordu o sıkıntıyı da çözdüm ve memnunum şu anlık
Anladım ama csm kapatmadan secure boot açılmaz yanlışınız var. Csm kapalıysa sizde secure boot açık olamayabilir.

Bilmiyorum kullanıcı yorumları gözümü çok korkuttu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,549
Üyeler
162,022
Son üye
cemilture
Top Bottom