Neler Yeni

i5 1400f 4060 vatan hazır sistem

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
Bütçe yetiyorsa Vento yap. FSP PSU kullanıyor ve kaliteli. İleride değişmene de gerek kalmaz. Bütçen yetiyor sanırsam onu ekleyince. GamePower ile Rampage de kalitesizlikte yarışır.
şey şöyleyicne tilt olcak bana biraz ama 1k kasa için biraz fazla geliyo rampage de araştırdım biraz küçük bi kasaymış karar veremedim );
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe yetiyorsa Vento yap. FSP PSU kullanıyor ve kaliteli. İleride değişmene de gerek kalmaz. Bütçen yetiyor sanırsam onu ekleyince. GamePower ile Rampage de kalitesizlikte yarışır.
3 seçenek var ya vatandaki rampage li sistemi alırım yada incehesaptaki gamepower yada aynı incehesaptaki ramapgeli kasayı alırım hangisi mantıklı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
şey şöyleyicne tilt olcak bana biraz ama 1k kasa için biraz fazla geliyo rampage de araştırdım biraz küçük bi kasaymış karar veremedim );
Olay kasa değil zaten içindeki PSU. Kaliteli olup olmamasının önemini belki çok bilmiyorsun. Toplam 20k'dan fazla bir para veriyorsun ve yarın öbür gün PSU yandığında tüm sistemini bile bozabilir hiç belli olmaz. Sadece RTX 4060 nereden baksan 12 bin TL.
Ayrıca zaten ucuz olsun diye öyle kötü bir kasa kullanmışlar. Amaç onları da satabilmek.
Çıkıyorsa bütçe ekle yoksa sen bilirsin.
En mantıklı seçenek bunu alıp kasayı Vento yapmak. Geri kalan özelleştirmeler senin bileceğin iş.
https://www.incehesap.com/combatry-hazir-sistem-fiyati-62372/

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 seçenek var ya vatandaki rampage li sistemi alırım yada incehesaptaki gamepower yada aynı incehesaptaki ramapgeli kasayı alırım hangisi mantıklı
Bütçen nedir 21k ddr5 AMD giriş seviyesi sistem yap kendine?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
XPG de yapılabilir bu arada.

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
Olay kasa değil zaten içindeki PSU. Kaliteli olup olmamasının önemini belki çok bilmiyorsun. Toplam 20k'dan fazla bir para veriyorsun ve yarın öbür gün PSU yandığında tüm sistemini bile bozabilir hiç belli olmaz. Sadece RTX 4060 nereden baksan 12 bin TL.
Ayrıca zaten ucuz olsun diye öyle kötü bir kasa kullanmışlar. Amaç onları da satabilmek.
Çıkıyorsa bütçe ekle yoksa sen bilirsin.
En mantıklı seçenek bunu alıp kasayı Vento yapmak. Geri kalan özelleştirmeler senin bileceğin iş.
https://www.incehesap.com/combatry-hazir-sistem-fiyati-62372/
https://www.incehesap.com/bitfenix-...-gaming-kasa-bfc-flobr6kkgsk-4f-fiyati-75444/ bu kasamı daha iyi ventomu

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
bitfelix alcam o zaman çok fark yoksa
Fark yok dediğim Bitfenix sıkıntı yaratmaz kalitelidir fakat FSP bu işin en iyi markalarından. Karar senin ama ikisi de alınır sorun yok.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,820