I5-14400F + RX 7700 XT hazır sistem alınır mı?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki hazır sistem hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Sistem video düzenleme (video edit) işleri için kullanılacak, arada sırada da oyun oynanabilir.

Volkan oyun kuvvetleri adlı YouTube kanalının tavsiyesiyle bu sistemi gördüm. İtopya üzerinde satılıyor:
🔗 Sistem Linki - İtopya

• İşlemci: Intel Core i5-14400F
  • Ekran kartı: Gigabyte Radeon RX 7700 XT 12 GB.
  • Depolama: 1TB M.2 SSD.
Fiyat/performans olarak mantıklı mı, alternatif öneriniz olur mu?

Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler!

Son düzenleme:
Alınabilir ssd yi 5000/3900 e yükseltirsin oda 120tl işlemciyi yükseltmeni önerirdim i5 14400f den 14600kf ye devir atlardın ama k serisi çok ısınan bir işlemci bende i5 13600kf var 240mm sıvı sogutucuyla çok zor sogutuyorum yanii eger yükseltirsen sıvı sogutucuda alman lazım ama f serisine stok fan bile takmana gerek yok ısınmıyor oyüzden ssd 5000 okuma 3900 yazma yükseltebilirsin kasayıda vebto yaparsan daha iyi olur fsp nin psu su daha iyi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki hazır sistem hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Sistem video düzenleme (video edit) işleri için kullanılacak, arada sırada da oyun oynanabilir.

Volkan oyun kuvvetleri adlı YouTube kanalının tavsiyesiyle bu sistemi gördüm. İtopya üzerinde satılıyor:
🔗 Sistem Linki - İtopya

Aynısı ddr5

Bak bunun atıgı 100 kat daha iyi ddr5 hem sadece ssd yükselticeksin

Bak bunun atıgı 100 kat daha iyi ddr5 hem sadece ssd yükselticeksin
işlemcisi daha kötü ama ? ayrıca ben bu sistemi video edit gibi işler için kullancağım işlemci burada ekran kartından daha önemli değil mi

Merhaba arkadaşlar,

🔗 Sistem Linki - İtopya

Bu devirde böyle ölü söket ve ddr4 alınmamalı

Bana kalırsa intel fiyatları nedeniyle tercih edilebilir ama kesinlikle ddr5 almalısın.

işlemcisi daha kötü ama ? ayrıca ben bu sistemi video edit gibi işler için kullancağım işlemci burada ekran kartından daha önemli değil mi
Haha sence 1440f ile 13400f arasında fark varmı kardeşim tamam onu al arasında 10tl bile verilmiyecek fark var anca 5tl verirsin o farka😂 ddr4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,490
Üyeler
174,170
Son üye
firodota
Geri