İ5 14600k/kf msi soğutucu yeterlimi

Turkoise

80+
Reaksiyon skoru
0
İ5 14600k işlemcim var bildiğiniz üzere sıcak çalışan işlemci kasam max 240mm sıvı soğutma destekliyor (kasa modeli msi mag 121a ) vatanda indirimde olan msi coreliquid a13 240mm olan bu sıvı soğutma yeterlimi yada önerebileceğiniz kafamı ağrıtmicak soğutma varmıdır

İ5 14600k işlemcim var bildiğiniz üzere sıcak çalışan işlemci kasam max 240mm sıvı soğutma destekliyor (kasa modeli msi mag 121a ) vatanda indirimde olan msi coreliquid a13 240mm olan bu sıvı soğutma yeterlimi yada önerebileceğiniz kafamı ağrıtmicak soğutma varmıdır
Hocam sıvı soğutma olması sizin için önemli değilse bizzat kendi i5 14600k ya kullandığım ve gayet sessiz çalışan kule tipi önerim(piyasadaki çoğu 240mm sıvı soğutucudan iyi) https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Hocam önemli değil şuan kullandığım https://www.itopya.com/cooler-maste..._DmM8Dx_9MdyN1m4_low9o4qhu8gDOUlNUApr9GKBk0st şu model 92mm olmasa gayet memnunum oyunlarda kaç derece görüyorsunuz aklımda ya o yada 7 bakır borulu olan phantom spirit modelide var
Hocam işlemci tabanlı oyunlar oynuyorum genellikle cs olsun valo olsun sıcaklıklar 70 i zor görüyor ve full rpm kullanmıyorum dengeli modda şuan.Turbo mod falan açarsınız biostan 60 maks göreceği olur o oyunlarda

Hocam işlemci tabanlı oyunlar oynuyorum genellikle cs olsun valo olsun sıcaklıklar 70 i zor görüyor ve full rpm kullanmıyorum dengeli modda şuan.Turbo mod falan açarsınız biostan 60 maks göreceği olur o oyunlarda
Tlou 2 remastered veya cyberpunk tarzı güçlü oyunlarda hiç denedinizmi çünkü kendi soğutucumda cs valo tarzı oyunlarda problem yapamıyorum fakat dediğim tarz oyunlarda 75 hatta tlou da 80 görüyorum

Tlou 2 remastered veya cyberpunk tarzı güçlü oyunlarda hiç denedinizmi çünkü kendi soğutucumda cs valo tarzı oyunlarda problem yapamıyorum fakat dediğim tarz oyunlarda 75 hatta tlou da 80 görüyorum
Cyberpunk da denedim hocam ama 2k da oynadığım için işlemcime yük binmedi çok o yüzden 60-65 arası gidip geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri