Mr.Efe 80+ Bronze Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1,138 Dahası Reaksiyon skoru 699 Konum Gayseri İsim Efe Özpolat Instagram ozpolat_efe Discord ozpolat_efe#6063 22 Ocak 2021 #1 Sistemim Bu oyunu kaldırır mı? (Ekran kartının kaldırıp kaldırmayacağından şüpheleniyorum)
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,446 En İyi Cevap 3 22 Ocak 2021 #2 Kaldırır.
Mr.Efe 80+ Bronze Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1,138 Dahası Reaksiyon skoru 699 Konum Gayseri İsim Efe Özpolat Instagram ozpolat_efe Discord ozpolat_efe#6063 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 revanier yazmış: Kaldırır.Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ekran kartları vb şeylerden hangisinin hangisinden üstün olduğunu bilmiyorum. Onun için Sordum Teşekkürler
revanier yazmış: Kaldırır.Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ekran kartları vb şeylerden hangisinin hangisinden üstün olduğunu bilmiyorum. Onun için Sordum Teşekkürler
T T O B İ 80+ Bronze Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1,200 Dahası Reaksiyon skoru 688 Konum Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber İsim Mert 22 Ocak 2021 #4 Mr.Efe yazmış: Sistemim Bu oyunu kaldırır mı? (Ekran kartının kaldırıp kaldırmayacağından şüpheleniyorum)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Kaldırır. Hocam az önce bi konu açtın o konuya noldu girmeye çalıştım konu bulunamadı dedi.
Mr.Efe yazmış: Sistemim Bu oyunu kaldırır mı? (Ekran kartının kaldırıp kaldırmayacağından şüpheleniyorum)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Kaldırır. Hocam az önce bi konu açtın o konuya noldu girmeye çalıştım konu bulunamadı dedi.
Mr.Efe 80+ Bronze Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1,138 Dahası Reaksiyon skoru 699 Konum Gayseri İsim Efe Özpolat Instagram ozpolat_efe Discord ozpolat_efe#6063 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 MerX yazmış: Kaldırır. Hocam az önce bi konu açtın o konuya noldu girmeye çalıştım konu bulunamadı dedi. Devamı için tıklayın... Silmişler
MerX yazmış: Kaldırır. Hocam az önce bi konu açtın o konuya noldu girmeye çalıştım konu bulunamadı dedi. Devamı için tıklayın... Silmişler