Neler Yeni

i5 3470 + RX 550 sistem gta 5 kaldırır mı?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
online / story ikisinde de aynı değerleri alıyordum
Online'da fotoğraflı kanıt atabilir misiniz?
Aynı FPS'leri almanız zor çünkü.
Ben 1080P'de 30 FPS alır demişim, 1080P çözünürlükte test yapın.
Story'de Low grafikler de 40-60 arası gezer.
Online biraz zor gibi optimizasyonu ölü online'ın
Bakın arkadaşta ölü olduğunu biliyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Peki, bir daha kanıtınız yoksa münakaşaya girmenizi önermem.
tahminen bir bilgi ile münakaşaya girmedim ?
kendim oynayıp kullandığım bir kart ile bu yorumda bulundum ?
kanıt veremiyor oluşum salladığım anlamına gelmiyor.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Online'dan bahsediyoruz ama sen bilirsin.
Tartışmak yerine en iyisi arkadaşa soralım, eğer yüklediyse GTA'yı online'da kaç FPS aldığınj paylaşabilir misin?
GTA en iyi optimizasyona sahip oyunmuş, güldüm.
tabikide paylaşırım onlinede girme şansımız olmadı gerçekten ekran kartı çok ısındı ve 10 20 fps leri anca gördü low 1080 p de oflinede low 1080p rahaaaaaat ça 80 fps oynuyor arlkadaşım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Story'de Low grafikler de 40-60 arası gezer.
Online biraz zor gibi optimizasyonu ölü online'ın
story de 1080p low 70 80 alıyor arkadaşım ama shader felan düşük şehir orta yoğunluk yğunluğu fazlaya aldığımızda 60 fps arkadaşımda kalabalık sevdiği için 60 fps oynuyor

Son düzenleme:

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
hocam
i5 4440
r7 240 2gb
8 gb ram sistem ile lowda ben 60 fps oynuyordum hocam biraz abartı olmadı mı sizce
Bencede

Online'dan bahsediyoruz ama sen bilirsin.
Tartışmak yerine en iyisi arkadaşa soralım, eğer yüklediyse GTA'yı online'da kaç FPS aldığınj paylaşabilir misin?
GTA en iyi optimizasyona sahip oyunmuş, güldüm.
Ben oraya onlinede de kaç fps aldığını yazdım ztn hatta gaza gelip rdr 2 yükledim düşükte 30fps yüksekte denedim normal arazilerde 30fps!!!! şehire fln gelince 20ye düşüyo mükemmel bence bu karta göre rdr2 yi kaldırıyorsa gta 5 çerez gelir bu karta.Arkadaşın işlemci biraz kötü onuda sayarsak onlinede 40 fps alır.Gta 5 ile diğerki oyunların fps karşılaştırmalarına bak hangisi daha iyi bilip bilmeden konuşma.

tabikide paylaşırım onlinede girme şansımız olmadı gerçekten ekran kartı çok ısındı ve 10 20 fps leri anca gördü low 1080 p de oflinede low 1080p rahaaaaaat ça 80 fps oynuyor arlkadaşım

story de 1080p low 70 80 alıyor arkadaşım ama shader felan düşük şehir orta yoğunluk yğunluğu fazlaya aldığımızda 60 fps arkadaşımda kalabalık sevdiği için 60 fps oynuyor
nası lan hallahalla ben onlinede aynı fps alıyorum offlinedekiyle bikere çok ıssınması normal değil bi bakın çünkü bende yük altında 70 dereceyi geçmiyor gpu.

Son düzenleme:

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
RDR 2'nin optimizasyonu çok iyi, GTA ile yan yana koyamazsın.
Bencede

Ben oraya onlinede de kaç fps aldığını yazdım ztn hatta gaza gelip rdr 2 yükledim düşükte 30fps yüksekte denedim normal arazilerde 30fps!!!! şehire fln gelince 20ye düşüyo mükemmel bence bu karta göre rdr2 yi kaldırıyorsa gta 5 çerez gelir bu karta.Arkadaşın işlemci biraz kötü onuda sayarsak onlinede 40 fps alır.Gta 5 ile diğerki oyunların fps karşılaştırmalarına bak hangisi daha iyi bilip bilmeden konuşma.

nası lan hallahalla ben onlinede aynı fps alıyorum offlinedekiyle bikere çok ıssınması normal değil bi bakın çünkü bende yük altında 70 dereceyi geçmiyor gpu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,051
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335