Neler Yeni

I5 3470 / RX550 / 12 GB RAM Battlefield 1 Oynatır mı? (Detay Açıklamada)

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Avseros
Arkadaşlar yani sistem gereksinimlerine baktığımda oynayamayacağımı anlıyorum fakat bu sistem normal dışı şekilde forza 5, rdr2, fifa24 falan açıyor. Şimdi Steamde indirime girince yüklemeden önce sormak istedim yer konusunda sıkıntım var çünkü.
Oyun SSD değil Harddiske inecek.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
HasHoca
Arkadaşlar yani sistem gereksinimlerine baktığımda oynayamayacağımı anlıyorum fakat bu sistem normal dışı şekilde forza 5, rdr2, fifa24 falan açıyor. Şimdi Steamde indirime girince yüklemeden önce sormak istedim yer konusunda sıkıntım var çünkü.
Oyun SSD değil Harddiske inecek.
Yaani harddiske inecek birde 🤔 Hikaye modu oynarsında Fetih Operasyon modlarında falan gram zevk almassın

1905

80+ Silver
Hocam bende rx550 kullandım ama keyif vereceğini sanmıyorum. Bu arada rdr2 yi nasıl açıyor o sistem?

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende rx550 kullandım ama keyif vereceğini sanmıyorum. Bu arada rdr2 yi nasıl açıyor o sistem?
bildiğiniz açıyor donma da yok. Tabii en düşük grafik ayarlarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaani harddiske inecek birde 🤔 Hikaye modu oynarsında Fetih Operasyon modlarında falan gram zevk almassın
Online girmez mi hocam? Oyunu hiç bilmiyorum fetih operasyonlarını falan arkadaşlarla oynamak için soruyorun

Dexes

80+ Bronze
Açar. 720p en düşük ayarlarda 30-60 fps açmalı. Hatta 1080'de deneyebilirsin ama o konuda bir şey diyemem.

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom