DarboğazRam 16 yapılabilir birde elindeki ekran kartını satıp üstüne para ekleyip 1050 ti bakabilirsin.
Msi afterburner üzerinden tüm çekirdeklerin kullanımına bakmalısınız %100 olan varsa değiştirince droplar gidebilirhocam şuanda fivem valorant falan oynuyorum fivemde yolda drop yiyorum işlemci alsam acaba bu drop geçer mi?
Sistem parçalarını tek tek elden çıkar veya toplu ikinci el sat dostum. Sattıktan sonra üstüne para ekleyip sistem toplayabilirsin.Arkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum. Ondan önce bütçem 800-1000TL arası ne gibi bir yükseltme yapabilirim önerilerinize açığım. Fakat oyunlarda genel olarak anlık droplar yiyorum anlık hem işlemci hem ekran kartı kullanımı düşüyor. Bunu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız çok iyi olur.
Sistemim:
İşlemci: i5 3470.
Anakart: ASUS P8H61m LX3 Plus r2.0
RAM: Kingston 8+4 GB 1600MHz.
Ekran kartı: Phoenix RX 550 2 GB.
Sistemde 1 SSD 2 adet HDD var
Son olarak PSU'da 500wattlık bir PSU.
Yapmaz. Yapsada fazla olmaz uzun süre bu ikiliyi kullandım.Darboğaz
hocam satar isem ne kadar para eder birde 4-5k arası daha iyi pc toplayabilir miyim?Sistem parçalarını tek tek elden çıkar veya toplu ikinci el sat dostum. Sattıktan sonra üstüne para ekleyip sistem toplayabilirsin.
İkinci el toplarsın satmak için piyayası kolla gtx 1060 sistem rahat toplarsın.hocam satar isem ne kadar para eder birde 4-5k arası daha iyi pc toplayabilir miyim?
İ7 3770 Veya İ7 3770K İle Güçlendirebilirsin Veya Ekran Kartını GüçlendirebilirsinArkadaşlar sistemimi aşağıya bırakıyorum. Ondan önce bütçem 800-1000TL arası ne gibi bir yükseltme yapabilirim önerilerinize açığım. Fakat oyunlarda genel olarak anlık droplar yiyorum anlık hem işlemci hem ekran kartı kullanımı düşüyor. Bunu göz önünde bulundurarak öneri yaparsanız çok iyi olur.
Sistemim:
İşlemci: i5 3470.
Anakart: ASUS P8H61m LX3 Plus r2.0
RAM: Kingston 8+4 GB 1600MHz.
Ekran kartı: Phoenix RX 550 2 GB.
Sistemde 1 SSD 2 adet HDD var
Son olarak PSU'da 500wattlık bir PSU.