Kazıklamış olursunuz. Bir tık ilerisi dolandırıcılık aslında. Bilgisizliğinden faydalanmak.Haklısın hocam peki bu elimdeki kasayı birine 7 8 bine satsam nasıl olur alıcı var
Kazıklamış olursunuz. Bir tık ilerisi dolandırıcılık aslında. Bilgisizliğinden faydalanmak.Haklısın hocam peki bu elimdeki kasayı birine 7 8 bine satsam nasıl olur alıcı var
Anladım hocam bakalım belkide komple yeni sistem alirimkutusuz sanirim fansiz versiyon sadece
Neden kaziklamis olayım ki sonuçta görüp alacak değil mi hemde bu sistemin aynısı trendyoda 8 bine satiliyorKazıklamış olursunuz.
Başka bir yerde biri insanların bilgisizliğinden faydalanıp onları kazıklıyor sende o yapıyor ben neden yapmayayım diyorsun. Herkes her şeyi bilmiyor.Neden kaziklamis olayım ki sonuçta görüp alacak değil mi hemde bu sistemin aynısı trendyoda 8 bine satiliyor
Neyse hocam tartışmayalim siz düzgün bir kasa 10 bin e gelirmi onu söyleyin 2. El temiz olabilirBaşka bir yerde biri insanların bilgisizliğinden faydalanıp onları kazıklıyor sende o yapıyor ben neden yapmayayım diyorsun. Herkes her şeyi bilmiyor.