- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz sistemlere baktım. Ama benim amacım sağlam bir PC olsun. Dakika başı bana masraf çıkarmasın. Günlük 1-2 saatlik oyun hevesimi kursağımda bırakmasın. Dediğim gibi bu sistemi geçici ekran kartı olarak RX580 modeli ile bir süre kullanıp daha sonra güzel orta segment bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Dediğiniz ana kartı takarsam ekran kartsız sıvı soğutmalı şekilde 25 bin yapar. Dediğiniz ana kartını takarsam bu sistemde herhangi bir eksik parça veya üzme durumu yaşanır mı?9060xt: 35k Gaming gecesinde daha da indirime giriyor
5060ti: 38k ama gaming gecesinde 32k ya düşen sistemler oluyor![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Earthsea | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yani bir çok sistem mevcut ve ben bunları sadece 2dk araştırma ile buldum. İncehesap, gaming gen tr, vatan gece indirimleri, tebilon vs vs bir çok site var.
Upgrade kısmına gelirsek ASUS B760M-K veya ASUS B760M-PLUS anakartlarından birini alıp takarsak sistemi ilerleyen zamanda upgrade yapmak istersek ekstra anakart masrafı çıkarır mı?
Son düzenleme: