MuhammedHan095
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama yinede kötüYok 3.nesil bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok i5 3.nesila
Ama yinede kötüYok 3.nesil bakın.
Yok i5 3.nesila
Alınmaz tabii ki.Bende biliyorum ama fikrinizi sordum yoksa bu kasayı ışıkları için alıp gece olunca ışıklarına bakarak yatmak için alacağım
Yılkı.
Açar bu arada.O sistem PUBG mobile emülatör açsın Samsung a21s telefonum senin
Şaka yaptım diyin.Açar bu arada.
Şaka değil, "Açarsa telefonumu veririm" demişsin. Oyunu rahatlıkla açar, belki 15 fps oynatır ama açar.Şaka yaptım diyin.
Yoksa hiç güzel şeyler olmayabilir
He mantıklı açar evet o zaman düzenliyim 60fps verirse diye.Şaka değil, "Açarsa telefonumu veririm" demişsin. Oyunu rahatlıkla açar, belki 15 fps oynatır ama açar.
30fps diyecektim ama yemediŞaka değil, "Açarsa telefonumu veririm" demişsin. Oyunu rahatlıkla açar, belki 15 fps oynatır ama açar.
Ekran kartı marka belli değil i5 3 nesil de eski pubgy bugün 100 FPS verirse yarın az vermeye başlarsa şaşırmamBende biliyorum ama fikrinizi sordum yoksa bu kasayı ışıkları için alıp gece olunca ışıklarına bakarak yatmak için alacağım
i5 7400cpu 3.00 ghz - ram 8gb 2133 ddr4 - gtx 1050ti 4g 128bit- anakart msı h110 ms 7996 -hdd de 1tbŞaka değil, "Açarsa telefonumu veririm" demişsin. Oyunu rahatlıkla açar, belki 15 fps oynatır ama açar.
Orijinal PUBG indirebilirsin, bir sorun yaşamazsın.Ekran kartı marka belli değil i5 3 nesil de eski pubgy bugün 100 FPS verirse yarın az vermeye başlarsa şaşırmam
i5 7400cpu 3.00 ghz - ram 8gb 2133 ddr4 - gtx 1050ti 4g 128bit- anakart msı h110 ms 7996 -HDD de 1tb
Hiç denemedim orjinal pubgy indirip de kasar mı
hocam bnce alma pişman olursunO sistem PUBG mobile emülatör 60fps versin Samsung a21s telefonum senin
SakınSürekli karşıma çıkıyor biliyorum saçma soru ama bu sistem alınır mı? yani performansı nasıl olur?Alıntıyı görüntüle