Neler Yeni

i5 430M + GT 430 sisteme işletim sistemi önerisi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Sistem biraz eski şuan win 8.1 sl kullanıyorum daah rahat çalışabilecek bir sürümmü
Kullandığınız sürümden bariz farkla daha akıcı ve rahat çalışan, diğerlerinden farklı olarak arka planda, yoğun hizmetleri bulunmayan bu sayede de daha kararlı ve atak çalışmasıyla uzun yıllardır benimde kurup kullandığım bir sistem. Modlanmış olması özellikle 8-10 yıllık eski makineler için ya da netbook, atom mobilize işlemcili sistemlerde rahat ve akıcı çalışmakta olan bir sistem. 32 ve 64 bit iki sistemide tek iso haline getirdim. Seçmeli şekilde dileyen 64 bit kurar veya 32 bit kurabilirde. Memnun kalırsınız kurduktan sonra farklı bir deneyim sizi bekliyor olacak.

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin
Kullandığınız sürümden bariz farkla daha akıcı ve rahat çalışan, diğerlerinden farklı olarak arka planda, yoğun hizmetleri bulunmayan bu sayede de daha kararlı ve atak çalışmasıyla uzun yıllardır benimde kurup kullandığım bir sistem. Modlanmış olması özellikle 8-10 yıllık eski makineler için ya da netbook, atom mobilize işlemcili sistemlerde rahat ve akıcı çalışmakta olan bir sistem. 32 ve 64 bit iki sistemide tek iso haline getirdim. Seçmeli şekilde dileyen 64 bit kurar veya 32 bit kurabilirde. Memnun kalırsınız kurduktan sonra farklı bir deneyim sizi bekliyor olacak.
peki deneyim pcme bir sıkıntı çıkartmaz değilmi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Her türlü win10 daha iyi. Bende g102m Intel core 2 duo sistemde test ettim ssd yok ama en iyi performansı win10 home sl'de aldım

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin
Her türlü win10 daha iyi. Bende g102m Intel core 2 duo sistemde test ettim ssd yok ama en iyi performansı win10 home sl'de aldım
düşük ram kullanımı olarak win 8.1 daha iyi oluyor

Mr Yazıcı

80+ Bronze
düşük ram kullanımı olarak win 8.1 daha iyi oluyor
Açılış hızı filan daha iyi oluyor bende. Bir de win 8.1e her uygulama olmuyor. Hem hiç güzel bir işletim sistemi de değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,151
Üyeler
166,895
Son üye
emreaydin1306
Top Bottom