i5 6500'lü Sistemime Darboğaz Yapmayacak En Ucuz Ekran Kartı

thezeus34

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarımı Bir Arkadaşımın Yardımı İle Zamanında Toplamıştım Fakat Ekran Kartı Almamıştım. Şimdi İse Bir Ekran Kartına İhityacım Var Ama Araştırma Yapmama Rağmen Emin Olamadım. Bu Yüzden Siz Değerli Arkadaşlarımın Bana Yardımcı Olacağını Düşünüyorum. Sistem Özelliklerimi Aşağıya Bırakıyorum. Tam Olarak İstediğim Şey: Bu Sisteme Darboğaz Yapmayacak Şekilde En Ucuz Hangi Ekran Kartını Takabilirim ? ( Kasa PSU 500W )

"NET BÜTÇE VEREMEM. ÇÜNKÜ EN UCUZU DEDİM. ATIYORUM DARBOĞAZ YAPMAYAN EN UCUZU 1000 TL. MECBUR ONU ALIRIM. 1000/2000 TL DİYEMEM"

İ5 6500 Skylake İşlemci
12Gb Ram
Anakart Gigabyte Hm110m S2v (Detaylı Hali Görselde)

Ekler

• işlemci.png
    işlemci.png
    37.2 KB · Hit: 156
  • Anakart.png
    Anakart.png
    14.4 KB · Hit: 129
  • Ram.png
    Ram.png
    17.6 KB · Hit: 129
  • Ram 2.png
    Ram 2.png
    20 KB · Hit: 144
  • ekran kartı.png
    ekran kartı.png
    19.5 KB · Hit: 154
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarımı Bir Arkadaşımın Yardımı İle Zamanında Toplamıştım Fakat Ekran Kartı Almamıştım. Şimdi İse Bir Ekran Kartına İhityacım Var Ama Araştırma Yapmama Rağmen Emin Olamadım. Bu Yüzden Siz Değerli Arkadaşlarımın Bana Yardımcı Olacağını Düşünüyorum. Sistem Özelliklerimi Aşağıya Bırakıyorum. Tam Olarak İstediğim Şey: Bu Sisteme Darboğaz Yapmayacak Şekilde En Ucuz Hangi Ekran Kartını Takabilirim ? ( Kasa PSU 500W )

İ5 6500 Skylake İşlemci
12Gb Ram
Anakart Gigabyte Hm110m S2v (Detaylı Hali Görselde)
Bütçe ?

Yapıştır bunu fiyatı çok iyi
Peki Bu Ekran Kartının Biri PALİT Biri Zotac. Çok Duymadığım İsimler. Mesela MSI Var Aynı Ekran Kartı. Kalite Farkı Nedir ? Söylediklerinizden Birini Tercih Edersem Herhangi Bir Sıkıntı Yaşarmıyım ?

Peki Bu Ekran Kartının Biri PALİT Biri Zotac. Çok Duymadığım İsimler. Mesela MSI Var Aynı Ekran Kartı. Kalite Farkı Nedir ? Söylediklerinizden Birini Tercih Edersem Herhangi Bir Sıkıntı Yaşarmıyım ?
Inno3d kullanıyorum bende. Kart aynı kart tek farkı o üstündeki fandır şudur budur soğutma bloğu vb kalitesi farklı. Ama bu markalarda çok kalitelidir yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ikinci elden Rx 480 8gb önerimdir
Bende i5 6500 kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum bu ikilinin performansından

Inno3d kullanıyorum bende. Kart aynı kart tek farkı o üstündeki fandır şudur budur soğutma bloğu vb kalitesi farklı. Ama bu markalarda çok kalitelidir yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
/// 1900 TL ye Gtx 1650 süper var bir de 2400 TL ye 1660 süper /// Gtx 1660 süper almamı önerir misin ? Arada 500 TL var almışken iyisini alayım diyorum. YouTube dan izledim darboğaz konusunda emin olamadım.

İ5 6500 işlemcine darboğaz yapmadan kullanabiliceğin bir kart sanırım GTX 1650 Super olur.

/// 1900 TL ye Gtx 1650 süper var bir de 2400 TL ye 1660 süper /// Gtx 1660 süper almamı önerir misin ? Arada 500 TL var almışken iyisini alayım diyorum. YouTube dan izledim darboğaz konusunda emin olamadım.
Darboğaz yoksa alabilirsin ben bilmiyorum yapıp yapmayacağını. 1650Super de güçlü karttır bu arada

Yapıştır bunu fiyatı çok iyi
tükenmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam sana 1000 tl diyo sen 3k lık kart gösteriyon

Geri