Dostlar inanın bütün videoları izledim youtubeden ve son olarak size sormak istedim İ5 7500 RX580 8GB 16GB RAM li bir sisteme sahibim Pubg de performansı ne olur drop kasma olurmu teşekkürler.
@Abdullah Hacıgül
@Abdullah Hacıgül
hocam işlemci 4 çekirdek olduğu için pubg de işlemciyi kullanıyo ciddi şekilde adam çıkarken scope açarken drop yermiyim onu sorucaktımne darboğaz olur nede performans kaybı darboğaz niye yapsın
sisteminde darboğaz yapmaz adam i5 4. nesil kullandığı halde birazcık darboğaz yapıyor gerisin sen dumarı
Yemezsinizhocam işlemci 4 çekirdek olduğu için PUBG de işlemciyi kullanıyo ciddi şekilde adam çıkarken scope açarken drop yermiyim onu sorucaktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
driverları sürekli olarak kontrol ediyorum indiriyorum şuan bakalımbak bazı oyunlar işlemci bazıları ekrankartını veya ikisinide çok harcar ama sen ne drop yersin ne de darboğaz drop yersen ekran kartının driverinde sorun var demektir ve senin sistemini zorlayacak bir problem yok
peki hocam fps nasıl olur acaba drop söz konusu olurmuYemezsiniz
I5 7. Nesil ile rx580 darboğaz oluşturmuyor.
eyvallah hocam yorumun içinsen korkma ben bu durumu yaşıyorum çünkü milattan önce bilgisayardan ne beklersin