- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ayarlarimda dikkat çeken bişey varmı biliyorum msaa falan açıkoyundayken değerleri atman lazım önemli olan oyundaki değerler bunları da Afterburner'la daha rahat izleyebilrsin
Peki ayarlarimda dikkat çeken bişey varmı biliyorum msaa falan açıkoyundayken değerleri atman lazım önemli olan oyundaki değerler bunları da Afterburner'la daha rahat izleyebilrsin
açık olması kısmen iyi ama bu gibi kartlar (1050, 1650, 1660) bu oyunda sorunlu 70fps alıyorsan gayet iyi, ben 1650'yle 50-60 alıyordum oyunu bıraktım oyun sorunlu yani diğer oyunlarda sorun yoksa sıkıntı yok takma fazla kafayaPeki ayarlarimda dikkat çeken bişey varmı biliyorum msaa falan açık
Yanliz gta v en iyi optimize edilmis oyunlardan birisi haberin olsunGta 5 bozuk bir oyun bence çok kişi fps sıkıntısı çekiyor
Ya gerçekten size teşekkür ederim bu kadar ilgi alaka çok saolun artık bakicam çaresine bir sürü ayar yaptım kiminde görüntü camur gibi kiminde çok yüksek oyüzdende buraya yazdimaçık olması kısmen iyi ama bu gibi kartlar (1050, 1650, 1660) bu oyunda sorunlu 70fps alıyorsan gayet iyi, ben 1650'yle 50-60 alıyordum oyunu bıraktım oyun sorunlu yani diğer oyunlarda sorun yoksa sıkıntı yok takma fazla kafaya
Başka oyunlarda gayet iyi kartlar bi kaç oyun daha oynuyorum memnunumYa gerçekten size teşekkür ederim bu kadar ilgi alaka çok saolun artık bakicam çaresine bir sürü ayar yaptım kiminde görüntü camur gibi kiminde çok yüksek oyüzdende buraya yazdim
bana göre hiç öyle değil çoğu kişi fps sıkıntısı çekmiştir ekran kartı güncellemeleriyle düzeldiYanliz gta v en iyi optimize edilmis oyunlardan birisi haberin olsun