i5 9400f den 10600kf e geçmek mantıklı mı

Egmn35

80+
Reaksiyon skoru
116
i5 9400f+ h310m pro vdh plus dan i5 10600kf+ b460M D3H e geçmek değer mi sizce mantıklı bi geçiş olur mu

i5 9400f+ h310m pro vdh plus dan i5 10600kf+ b460M D3H e geçmek değer mi sizce mantıklı bi geçiş olur mu
11400f-b560 ikilisine geçerseniz en azından gen 4 arabirimlerden faydalanabilirsiniz.
Diğer işlemci tercihi de iyi fakat anakart seçimi hatalı z490 yonga bir anakart seçmekte yarar var

11400f-b560 ikilisine geçerseniz en azından gen 4 arabirimlerden faydalanabilirsiniz.
Diğer işlemci tercihi de iyi fakat anakart seçimi hatalı z490 yonga bir anakart seçmekte yarar var
şimdi şöyle ki benim işlemci anakartı verip üstüne 1400 verip alıcam bunları yoksa sizin dediğiniz daha mantıklı ben gene bi araştırayım bunu

K serisi bir işlemci alıyorsanız en azından Z490 çipsetli bir anakart almanız yararınıza olur.

Anakartinz499 yapmaya çalışın
Yoksa bir anlamı kalmaz

şuan için net bir bütçe kafamda yok önerilere göre ayarlamay çalışıcam ama öyle gidipde 2.5k cıkamam
bu makul fiyat

şuan için net bir bütçe kafamda yok önerilere göre ayarlamay çalışıcam ama öyle gidipde 2.5k cıkamam

bu makul fiyat
Arkadaşın attığını öneririm.
İşlemci+anakart için tam bütçeniz nedir bu arada?

Ekran kartın tam olarak besleniyorsa şu an için geçmek boşuna masraf gibi gözüküyor. Ben olsam 1 nesil daha bekler yeni soketi almaya çalışırdım eğer işlemcin şu an için yeterliyse.

Arkadaşın attığını öneririm.
İşlemci+anakart için tam bütçeniz nedir bu arada?
toplam 2.5k falan işlemciyi 2. el alıcam
Ekran kartın tam olarak besleniyorsa şu an için geçmek boşuna masraf gibi gözüküyor. Ben olsam 1 nesil daha bekler yeni soketi almaya çalışırdım eğer işlemcin şu an için yeterliyse.
bazı oyunlarda darboğaz oluyor ve sürekli çok kullanıyor sistem işlemciyi can sıkıcı bi durum

Geri