11400f-b560 ikilisine geçerseniz en azından gen 4 arabirimlerden faydalanabilirsiniz.i5 9400f+ h310m pro vdh plus dan i5 10600kf+ b460M D3H e geçmek değer mi sizce mantıklı bi geçiş olur mu
şimdi şöyle ki benim işlemci anakartı verip üstüne 1400 verip alıcam bunları yoksa sizin dediğiniz daha mantıklı ben gene bi araştırayım bunu11400f-b560 ikilisine geçerseniz en azından gen 4 arabirimlerden faydalanabilirsiniz.
Diğer işlemci tercihi de iyi fakat anakart seçimi hatalı z490 yonga bir anakart seçmekte yarar var
K serisi bir işlemci alıyorsanız en azından Z490 çipsetli bir anakart almanız yararınıza olur.
z490 olarak hangi anakartı önerirsinizAnakartinz499 yapmaya çalışın
Yoksa bir anlamı kalmaz
Bütçe nedir?z490 olarak hangi anakartı önerirsiniz
Z490*Anakartinz499 yapmaya çalışın
Yoksa bir anlamı kalmaz
z490 olarak hangi anakartı önerirsiniz
şuan için net bir bütçe kafamda yok önerilere göre ayarlamay çalışıcam ama öyle gidipde 2.5k cıkamamBütçe nedir?
bu makul fiyat![]()
MSI Z490-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Z490-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Z490-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşın attığını öneririm.şuan için net bir bütçe kafamda yok önerilere göre ayarlamay çalışıcam ama öyle gidipde 2.5k cıkamam
bu makul fiyat
toplam 2.5k falan işlemciyi 2. el alıcamArkadaşın attığını öneririm.
İşlemci+anakart için tam bütçeniz nedir bu arada?
bazı oyunlarda darboğaz oluyor ve sürekli çok kullanıyor sistem işlemciyi can sıkıcı bi durumEkran kartın tam olarak besleniyorsa şu an için geçmek boşuna masraf gibi gözüküyor. Ben olsam 1 nesil daha bekler yeni soketi almaya çalışırdım eğer işlemcin şu an için yeterliyse.