Neler Yeni

i5 9400F+GTX 1050 Ti İle Valorant'ta 144 FPS Alır mıyım?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
hiç yoktan küfür yedik
Ne küfrü la, yemin ediyorum “foruma girerken beyninizi şuraya bırakın” yazısını bir ben görmedim. La sen değil miydim sövüceğinden bahseden? Sen değil miydin bir de bunu buraya yazarak yapmayacağını çünkü ban yemek istemediğini söyleyen? Ben sana ne olduğunu söyledim, sen korkaklık yaptın, duramayacağın bir sözün altına girdin, şimdi de sıvışıyorsun neden biliyor musun? Moderasyon ekibinin bugunu bulmuşsun, moderasyon ekibine sağlam bir güncelleme (özellikle adalet duygusu anlamında) gelmezse senin gibiler çoğalır da.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Ne küfrü la, yemin ediyorum “foruma girerken beyninizi şuraya bırakın” yazısını bir ben görmedim. La sen değil miydim sövüceğinden bahseden? Sen değil miydin bir de bunu buraya yazarak yapmayacağını çünkü ban yemek istemediğini söyleyen? Ben sana ne olduğunu söyledim, sen korkaklık yaptın, duramayacağın bir sözün altına girdin, şimdi de sıvışıyorsun neden biliyor musun? Moderasyon ekibinin bugunu bulmuşsun, moderasyon ekibine sağlam bir güncelleme (özellikle adalet duygusu anlamında) gelmezse senin gibiler çoğalır da.
ben sana sonuç itibari ile küfür hakaret vb. ettim mi?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
9400F Yerine R5 3600 al çünkü bu işlemci seviyelerinde diyebiliriz. 1050ti de artık eski nesil oldu ya yinede sen bilirsin.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,055