The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
bütçen nedir işlemci içinne almalıyım
ve anakartı aldın mı
bütçen nedir işlemci içinne almalıyım
hiçbirşey almadım henüz toplam 8 k bütçem vardırbütçen nedir işlemci için
ve anakartı aldın mı
10400fne almalıyım
Ben laptobum ile min 140 alıyorum ortalama 160 falanmerhabalar, ben valorantta 144+ fps için pc toplamak istiyorum. i5 9400f 1050 ti ile 144 fps + alır mıyım?
niye banı ayağıma çağırayım ?Hadi bi’ sövsene sen, moderatörleri es geçip kendim uğraşayım seninle. Ama içinden sövme iki yüzlü seni
Çünkü korkak veledin tekisin, hadi yoluna belanı bende arama. Evine o evrağı göndertme bana. İçinden söv sen yıkık mahluk seni, çer çöp boşlar sarmış forumu.niye banı ayağıma çağırayım ?
? ne alaka yıkık? velet?Çünkü korkak veledin tekisin, hadi yoluna belanı benden bulma. Evine o evrağı göndertme bana. İçinden söv sen yıkık yaratık seni, çer çöp boşlar sarmış forumu.
Adam neye uğradığına şaşırdı? ne alaka yıkık? velet?
hocam bana neden yıkık velet diyor ?Adam neye uğradığına şaşırdı
cidden bu konu neden buraya geldi?
Hocam valla benim de fikrim yok. sizin kadar bende şaşırdımhocam bana neden yıkık velet diyor ?
hiç yoktan küfür yedikHocam valla benim de fikrim yok. sizin kadar bende şaşırdım
hocam o arkadaş daha önceden moderasyona sinirliydi birazhiç yoktan küfür yedik
ani ciddiye alınmayacak ne söyledim onu anlamadım ama kendi bana evine evrak göndertecem derken bana hakaret edip suç işlemiş oluyor cimere şikayet edebilirim @!Yardım Lazım! ı şimdi tekrar başlarhocam o arkadaş daha önceden moderasyona sinirliydi biraz
bide en başta size hahaha attığı yorumu galiba ciddiye almadı, yalan buldu o yüzden hahaha attı
ben böyle düşünüyorum.