Çöp alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fiyata 10400F yani 10.nesil var aynı fiyata
Çöp alınmaz.
Toplam kardeşiminki gta5 açacak şekilde olsa (düşük orta şekilde ) geriye kalanda benim olcak monitörlü olursa daha iyi olr) 11kKesinlikle alınmaz, bütçenizi belirtin daha kaliteli sistemler önerebiliriz.
Kardeşinize monitör var mı ? yoksa 2 tane mi monitör alıcaksınız ?Toplam kardeşiminki gta5 açacak şekilde olsa (düşük orta şekilde ) geriye kalanda benim olcak monitörlü olursa daha iyi olr) 11k
11K'ya GTA 5 i 3 kere açarsınız Ultrada hocamToplam kardeşiminki gta5 açacak şekilde olsa (düşük orta şekilde ) geriye kalanda benim olcak monitörlü olursa daha iyi olr) evt 11k
1 tane yeter kendimeKardeşinize monitör var mı ? yoksa 2 tane mi monitör alıcaksınız ?
5.3 gibi hocam11K'ya GTA 5 i 3 kere açarsınız Ultrada hocam
5K dan 2 tane mi almayı düşünüyorsunuz yoksa 3.5 6.5 gibi
Kardeşinize game garajdan 3k ya apu sistem almanız yeterli1 tane yeter kendime
5.3 gibi hocam
Bende aileme bu seçeneklerle sundum fakat bu sitelere güvenmiyor tek sorun buKardeşinize game garajdan 3k ya apu sistem almanız yeterli
Size de game garajdan pollux 3T-10 sistemini özelleştirdim
Alıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
ssd yi iptal ettim ekran kartını gtx 1660 ti yaptım ram 2x yaptım işlemci i5-10400f yaptım (ileride ekran kartını güncellerseniz işlemci almanıza gerek kalmaz)
iptal ettiğim ssd yerine
bu ssd müq olurPatriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Monitör olarak ta bu 3 monitörden birini tercih edebilirsiniz
GamePower 27'' GPR27C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör (VA Panel) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comJames Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comAOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşinize de bu apu iyi olur
ssd yi yine bu yapınPollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
eğer 200 TL daha arttırabilirseniz rami 2x yapınPatriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
@Team Ghost
Youtube videolarını göster sitenin müşteri temsilcisiyle ara konuş forumdaki yorumları göster ne yap ne et güvenmelerini sağla çünkü site 10 numaraBende aileme bu seçeneklerle sundum fakat bu sitelere güvenmiyor tek sorun bu
Ne yaptım ne ettim ikna ettiremedim en son gamegarajın hepsiburada mağzasına ikna etmiştim ondada özelleştirme yokYoutube videolarını göster sitenin müşteri temsilcisiyle ara konuş forumdaki yorumları göster ne yap ne et güvenmelerini sağla çünkü site 10 numara
Çağrı merkeziyle konuştunuz mu ?Ne yaptım ne ettim ikna ettiremedim en son gamegarajın hepsiburada mağzasına ikna etmiştim ondada özelleştirme yok
Ama vatan da biraz kazık yaBundan alacağına Vatan'dan falan al bari, ailen Vatan'a da güvenir herhâlde.
Bu sistemden iyidir.Çağrı merkeziyle konuştunuz mu ?
Nerde oturuyosunuz ? İstanbulda game garajın mağazası ordan da alabilirsiniz
Ama vatan da biraz kazık ya