500 tl gibi sıvıda takmak istiyorum bekleyip aşabilirimBütçe nedir?
Bence bekleyip düzgün bir soğutucu alın. 500 ₺'yi biraz geçiyor ama şunu öneririm. Ancak bu sadece şu anki bütçeniz için önerdiğim bir soğutucu. Bekleyip daha iyi bir şey alabilirseniz öyle yapın.500 TL gibi sıvıda takmak istiyorum bekleyip aşabilirim
peki sıvı soğutma olarak öneriniz ne olur ? yani hem bütçeme uygun yada bütçemi artırdığım zamanBence bekleyip düzgün bir soğutucu alın. 500 ₺'yi biraz geçiyor ama şunu öneririm. Ancak bu sadece şu anki bütçeniz için önerdiğim bir soğutucu. Bekleyip daha iyi bir şey alabilirseniz öyle yapın.
Fiyatlarıı uçmuş ama indirime girerse bunu alabilirsiniz. Eğer biraz daha koyabilirseniz daha yüksek model sıvı soğutmalar alın.peki sıvı soğutma olarak öneriniz ne olur ? yani hem bütçeme uygun yada bütçemi artırdığım zaman
arkadaşlar i 5 9600kf aldım kasam cooler master mb511 yardımcı olursanız sevinirim
Fiyatlarıı uçmuş ama indirime girerse bunu alabilirsiniz. Eğer biraz daha koyabilirseniz daha yüksek model sıvı soğutmalar alın.
SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/25194/ bu ürün çok cazip geldi fiyat ve performans açısından sizin görüşleriniz olumluysa sipariş vereyim
Yalan olmasın tecrübem veya herhangi bir bilgim yok. Bilgim olduğu ürünleri öneriyorum her zaman.https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/25194/ bu ürün çok cazip geldi fiyat ve performans açısından sizin görüşleriniz olumluysa sipariş vereyim