Yardım i5 işlemci oc ghz sabitleme

Reaksiyon skoru
127
arkadaşlar kısa anlatayim i5 4200m işlemcim var csgoda drop yiyorum oc demeyelimde 2.50 ghz sınırı 2.10 ghz aşşasına düşmemesi lazım bilgsisiyarı sıfırlamıştım bu ayarı yapmıştım ama unuttum bu işlerden bilen varsa yardımcı olabilir mi

Drop yemen laptopun içindeki tozlar yüzünden olabilir. GHZ sabitlemek daha fazla ısıyı arttıracağı için laptop kendi kendini kapatır büyük ihtimalle. Sana önerim laptopun termal macununu yenileyip içini temizlemen.

Drop yemen laptopun içindeki tozlar yüzünden olabilir. GHZ sabitlemek daha fazla ısıyı arttıracağı için laptop kendi kendini kapatır büyük ihtimalle. Sana önerim laptopun termal macununu yenileyip içini temizlemen.
bence de ısınıp kapatır daha falza voltaj verdinmi
yapma bence

arkadaşlar kısa anlatayim i5 4200m işlemcim var csgoda drop yiyorum oc demeyelimde 2.50 ghz sınırı 2.10 ghz aşşasına düşmemesi lazım bilgsisiyarı sıfırlamıştım bu ayarı yapmıştım ama unuttum bu işlerden bilen varsa yardımcı olabilir mi
Serin çalıştığı sürece düşmemesi lazım 2.10'un altına.

yok daha 1 hafta olmamdı yenileyeli zaten ghz düşük seviyede sabitleyecemiz için bişey olmaz bende istemem ama oyunu 120 fpsten 10a düşüyor ciddiyim cıldırcam ya
Post automatically merged:

Serin çalıştığı sürece düşmemesi lazım 2.10'un altına.
serin çalışıyor altında 4 ayaklı fanlı bişeyden var neydi ismini unuttum zarar vereceğini düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,965
Üyeler
190,841
Son üye
Diffen
Geri