Sistemi aldınız mı?Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 1 haftadır bilgisayar araştırmasındayım ve en sonunda sıkılıp bir sisem buldum F/P ürünümu yoksa fazla mı vermişim yardımcı olursanız sevinirim
İşlemci: i5 10400f
Anakart: Biostar H410MH DDR4
Ekran kartı: Palit geforce GTX1650 4gb
Ram: Crucial Ballistix 8x2 16gb
SSD: Patriot burst 240gb
Kasa: gamegaraj leo siyah temperli cam 650W+80 bronze mid tower kasa 3 fan önde 1 fan arkada var
Fiyat : 7463 TL
Tarih: 13/06/2021
Ve farklı siteden de
Monitör: Asus tuf gamıng 23'8 inç 165hz 1ms freesync bunları aldım çok mu verdim uygun mu aldım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim![]()
Evet aldım monitörü farkli siteden aldımSistemi aldınız mı?
Hayırlı olsun, 500tl daha verip 1660super i3 10100f li sistem vardı ama bu da iyi. Konuyu ürünü aldıktan sonra açmanız da garip.Evet bu monitör ve sistemi aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet aldım monitörü farkli siteden aldım
Bugün aldım daha acil gelişen olaylardan dolayı iptal hakkım var çünkü sistem daha toplanmaya başlanmadı iş günü değil bugün o yüzden bu fiyata daha iyisini yapabilir miyim diye sormak istedimHayırlı olsun, 500tl daha verip 1660super i3 10100f li sistem vardı ama bu da iyi. Konuyu ürünü aldıktan sonra açmanız da garip.
Eğer iptal edebiliyorsanız iptal edin, daha iyisini toplanır o bütçeyeBugün aldım daha acil gelişen olaylardan dolayı iptal hakkım var çünkü sistem daha toplanmaya başlanmadı iş günü değil bugün o yüzden bu fiyata daha iyisini yapabilir miyim diye sormak istedim
Şuanda gamegaraja girdim ve dediğiniz sistemi gördüm ram aynı SSD de düşürdüm aynısı yaptım tek fark diğerinde işlemci i310100f oluyor ekran kartı Palit GTX 1660S oluyor fiyatta da 180 TL fark oluyor yani 180 TL ye ekran kartımı 1660s yapıyorum islemcimi i310100f e düşünüyorum eğer bu daha iyi diyorsanız yarın erken saatte arayıp görüşme yapayım ama işte burda da içime sinmeyen i3 işlemci sizi çok götürmez gibi seyler duydum onlar beni suphelendirdi bı aydınlatırsaniz sevinirim ve bu arada oynayacagim oyunlar en fazla GTA 5 LoL Apex gibi oyunlarEğer iptal edebiliyorsanız iptal edin, daha iyisini toplanır o bütçeye
Şuanda gamegaraja girdim ve dediğiniz sistemi gördüm ram aynı SSD de düşürdüm aynısı yaptım tek fark diğerinde işlemci i310100f oluyor ekran kartı Palit GTX 1660S oluyor fiyatta da 180 TL fark oluyor yani 180 TL ye ekran kartımı 1660s yapıyorum islemcimi i310100f e düşünüyorum eğer bu daha iyi diyorsanız yarın erken saatte arayıp görüşme yapayım ama işte burda da içime sinmeyen i3 işlemci sizi çok götürmez gibi seyler duydum onlar beni suphelendirdi bı aydınlatırsaniz sevinirim ve bu arada oynayacagim oyunlar en fazla GTA 5 LoL Apex gibi oyunlar