bütçe maksimum 7k arkadaşın attıgı sistemi düsünüyordum ama 2 kartlı ödeme yok kart limiti de yetmiyorbütçen nedir
diğer sistem ne?
bu arada bunun kasa psu 1-2 sene en azından idare ederNOVA-5600XT / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF 3 RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-5600XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX6500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
PSU kötü ama değiştiririm yazmışsınız
Güzel sistem.NOVA-5600XT / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF 3 RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-5600XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX6500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Kasa belki.bu arada bunun kasa psu 1-2 sene en azından idare eder
artık kasa psu bakmadan almam lazım yoksa madencilik yüzünden fiyatlar katlıcak ben kasa psu sonra ekler cıkarırım belki öneri var mı?
bu sistemi al.NOVA-5600XT / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF 3 RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bunu alın bence.NOVA-5600XT / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF 3 RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
İncehesap mı?inceden
yapcak bisey yok kasa psu olmuyo diye kaç sistem bitti insanlar alıyo illa ki simdi ekran kartı ucmasından sa onu degisirim nabiyimGüzel sistem.
Bunu alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa belki.
PSU'yu Allah bilir kaç ay, yıl, gün.
suan abim almıs onuGüzel sistem.
Bunu alabilirsin.
Kasa belki.
PSU'yu Allah bilir kaç ay, yıl, gün.
ben kendime de bakıyorum amayapcak bisey yok kasa psu olmuyo diye kaç sistem bitti insanlar alıyo illa ki simdi ekran kartı ucmasından sa onu degisirim nabiyim
suan abim almıs onu
evetİncehesap mı?
yapcak bisey yok kasa psu olmuyo diye kaç sistem bitti insanlar alıyo illa ki simdi ekran kartı ucmasından sa onu degisirim nabiyim
suan abim almıs onu
ben kendime de bakıyorum ama
evet