Bütçeniz 7000 TL değil mi?o zaman bunu da alamıyorum nasıl bir kasaysa 1 fanda vermezsin
gaminggen dekini 6550 ye görünce bunlara bu parayı veresim gelmiyo kasa zorlama ssd kötüBütçeniz 7000 TL değil mi?
Fan ekleyebiliyorsunuz.
Bütçeniz artıyor.
ben hatayı direkt olarak corsair rgb ler varken almamakla yaptım büyük hata hemde simdi beklerim, stoklar gelir(o da gelirse) sistemlere 1-2k eklenir bende almam kalırım öyle.Bütçeniz 7000 TL değil mi?
Fan ekleyebiliyorsunuz.
Bütçeniz artıyor.
Hangi SSD ?gaminggen dekini 6550 ye görünce bunlara bu parayı veresim gelmiyo kasa zorlama ssd kötü
3600 alıyorsunuz diye O.C yapacak değilsiniz.onu unuttum dogru degismistik ama yinede ne bileyim ya overclock yapmayıda bilmem i5 olaydı daha ucuz olurdu hem
işte onu da yapmayınca fazla para vermenin sanki anlamı kalmıyo gibi geliyo3600 alıyorsunuz diye O.C yapacak değilsiniz.
böyle diyorumda biraz daha durursam bunları da göremicemişte onu da yapmayınca fazla para vermenin sanki anlamı kalmıyo gibi geliyo
3600 alıyorsunuz diye O.C yapacak değilsiniz.
5600XT , 2060'dan daha performanslı ben Corax olan sistemi tercih ederdim.ssd cıkarıyorum 6856 ? ssd alırım belki anakart degisir bi de?
bu aksam bi gaming gecesine bakalım ona göre insallah güzel bişey alırım5600XT , 2060'dan daha performanslı ben Corax olan sistemi tercih ederdim.
Hem daha ucuza geliyor hem de daha iyi.
He gemini S o da normal bir kasa Gamepowerden iyidirCougar.
Gamepower'dan kötü mü ben mi yanlış biliyorum?
Gold olmuş hayırlı olsun kankama5600XT , 2060'dan daha performanslı ben Corax olan sistemi tercih ederdim.
Hem daha ucuza geliyor hem de daha iyi.
benim o kadar cok postuma yorum yaptı ki benden olmuşturHe gemini S o da normal bir kasa Gamepowerden iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gold olmuş hayırlı olsun kankama
Teşekkür ederim.Gold olmuş hayırlı olsun kankama
Yok be.benim o kadar cok postuma yorum yaptı ki benden olmuştur