Neler Yeni

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
Ya sen işin herşeyin pc de ben 1-2 saat oynayacağım yani öyle bişey için gerek görmüyorum varsa gören uyarsın beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah razı olsun hocam cümlemize Kurtlar Vadisi Operasyonu bitmiştir.
Ben de fazla oyun oynamayacağım ama hafta içi iş için kullanacağım valla bilemedim. Millet psu yandı diye zırt pırt konu açınca insan işkilleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
R5 7500F 4070 Süper Kombo sistem alacam kankiler sizce anakart kasa ram nasıl olmalı
Ben B650 M R anakart
Crucial cl46 5600 MHz 32 gb ram
1 Tb crucial ssd
Thermaltake S200 TG veya Msı mag forge 120A seçeceğim hangisi seçilir nasıl alınır sizce yardımcı olur musunuz
artık standart ya 16gb ya da 32gb olması lazım belleğin 32gb al derim(ddr5 ddr4 6000mhz civarı) ben bile 9 ci nesil işlemciyle 16gb kullanıyorum sırf maksimum performansı alabilmek için ve çok işimi gördü

Ps4cü35

80+ Bronze
artık standart ya 16gb ya da 32gb olması lazım belleğin 32gb al derim(ddr5 ddr4 6000mhz civarı) ben bile 9 ci nesil işlemciyle 16gb kullanıyorum sırf maksimum performansı alabilmek için ve çok işimi gördü
5600 cl46 32 gb ram aldım fiyat cazip geldiği için bu tercihi yaptım şöyle bir durumla karşı karşıya kaldım aynı fiyata 4070s cl30 ramler varken 4070 Ti S cl46 seçtim yani böylesi daha uyguna gelmiş oldu ondan ötürü de yine ilerde bi sorun teşkil ederse takas yaparım cl30 larla 16Gb ram önümüzdeki dönemlerde yetersiz kalmaya başlayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
5600 cl46 32 gb ram aldım fiyat cazip geldiği için bu tercihi yaptım şöyle bir durumla karşı karşıya kaldım aynı fiyata 4070s cl30 ramler varken 4070 Ti S cl46 seçtim yani böylesi daha uyguna gelmiş oldu ondan ötürü de yine ilerde bi sorun teşkil ederse takas yaparım cl30 larla 16Gb ram önümüzdeki dönemlerde yetersiz kalmaya başlayacak.
ya aslında cl(cas latency) çok bi etkisi yok şahsi düşünce ideal rakam 17-50 arasıdır zira ram miktarı ve mhzi arttığı sürece bu da artmaktadır ve csi düşük bi bellek daha pahalıya patlıyoönemli olan iki belleğin de aynı cs değerine sahip olması eger öyleyse gelecekte sorun da çıkmayacaktır

Ps4cü35

80+ Bronze
ya aslında cl(cas latency) çok bi etkisi yok şahsi düşünce ideal rakam 17-50 arasıdır zira ram miktarı ve mhzi arttığı sürece bu da artmaktadır ve csi düşük bi bellek daha pahalıya patlıyoönemli olan iki belleğin de aynı cs değerine sahip olması eger öyleyse gelecekte sorun da çıkmayacaktır
işte pahalıya patlıyordu bana oradaki arkadaş dedi bu kadar patlıyorsa cl46 olsun ekran kartını 4070S yerine 4070 Ti S yapalım dedi bana da mantıklı geldi açıkçası çünkü kağıt üstünde bakarsak Cl30-Cl46 arasındaki performans farkına nazaran 4070 Ti Süper- 4070 Süper performans farkına göre daha az fark var o yüzden RAM yerine Ekran kartına yüklendim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
işte pahalıya patlıyordu bana oradaki arkadaş dedi bu kadar patlıyorsa cl46 olsun ekran kartını 4070S yerine 4070 Ti S yapalım dedi bana da mantıklı geldi açıkçası çünkü kağıt üstünde bakarsak Cl30-Cl46 arasındaki performans farkına nazaran 4070 Ti Süper- 4070 Süper performans farkına göre daha az fark var o yüzden RAM yerine Ekran kartına yüklendim.
asılnda ekran kartında yüklenmek daha mantıklı internette 4gb ramle gtx 1050ti kullanıp ağır oyunlarda muhteşem performan alan arkadaş gördüm. arkadaşın dediğine uy gerisini dmden yazdım zaten

Ps4cü35

80+ Bronze
asılnda ekran kartında yüklenmek daha mantıklı internette 4gb ramle gtx 1050ti kullanıp ağır oyunlarda muhteşem performan alan arkadaş gördüm. arkadaşın dediğine uy gerisini dmden yazdım zaten
evet uydum ve de aldık zaten artık geri dönüşü yok yani önümüzdeki pazar günü teslim almaya gideceğim eve kurulumunu yaptığımda bana bios ayarları veya yapılması gereken ayarlarda yardımcı olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
evet uydum ve de aldık zaten artık geri dönüşü yok yani önümüzdeki pazar günü teslim almaya gideceğim eve kurulumunu yaptığımda bana bios ayarları veya yapılması gereken ayarlarda yardımcı olabilir misiniz?
olur yardımcı olmaktan çok büyük mutluluk duyarım.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
SEFA KAYA
Kankam UPS falan boşver ben aktif olarak iyi PSU da, kötü psu da 2010 beri akım koruma prizle kullandım. 14 sene boyunca sıkıntı yaşamadım.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
Akım koruma priz alıp mı kullanalım
Reis şuan bu mesajı 2008 de alınıp o yıldan beri aktif çalışan psu nun çalıştırdığı bilgisayardan yazıyorum.
PSU kaliteliyse sıkıntı çıkmaz ama işini garantiye almak istiyorsan en iyisi UPS.
İçindeki aküleri sayesinde elektrik gitse bile çalıştırıyor takılı olduğu cihazı.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Fiyat avantajı yok brom biliyorum ben görüp aldım ondan yana içim rahat sorun yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wolfteam öyle iniyor sadece yoksa diğerlerini steamden epicten alıp indiricem uf bu pc de ne Wolfteam oynanır
Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel günlerde kullan, wolfteam eskisi gibi olsa gelirdim 😀 HKMC elvrc SL + pedro cris set zamanlarına dönsek bırakmam o oyunu hahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,457
Üyeler
161,056
Son üye
Subihu
Top Bottom