Neler Yeni

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Ps4cü35

80+ Bronze
Reis şuan bu mesajı 2008 de alınıp o yıldan beri aktif çalışan psu nun çalıştırdığı bilgisayardan yazıyorum.
PSU kaliteliyse sıkıntı çıkmaz ama işini garantiye almak istiyorsan en iyisi UPS.
İçindeki aküleri sayesinde elektrik gitse bile çalıştırıyor takılı olduğu cihazı.
Thermaltake psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thermaltake psu
Kaliteli mi sizce ustam

Ps4cü35

80+ Bronze
Hayırlı uğurlu olsun hocam güzel günlerde kullan, wolfteam eskisi gibi olsa gelirdim 😀 HKMC elvrc SL + pedro cris set zamanlarına dönsek bırakmam o oyunu hahaha
Vallahi billahi fena oynardık internet cafelerde ama şimdi lavuklar og diye bişey çıkarmış tek yiyorum. Ben komple sarı ejder set barut full ekipman Sade Ultimate bide Magnum la fena s2 atardım

Thermalteke genele vurduğumuzda çok güzel bir marka aslında.
Ama sorunlu modelleri tabii ki var.
S2000 TG çok önerildi onu aldım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
Vallahi billahi fena oynardık internet cafelerde ama şimdi lavuklar og diye bişey çıkarmış tek yiyorum. Ben komple sarı ejder set barut full ekipman Sade Ultimate bide Magnum la fena s2 atardım

S2000 TG çok önerildi onu aldım
Gayet güzel bir modelini almışsın güle güle kullan.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
Bi problem çıkarmaz demi be hocam şimdi benim sisteme göre Ups baktın mı 6-7 K Az para değil şimdi ?
Söylediğim gibi şuan bu mesajı 2008 model psu nun güç verdiği pc den yazıyorum.Markası ASUS tık yok o yıldan beri.
Bu işin garantisi olmaz kral o biraz da elektrik hattınız la alakalı sabit 12V240 geliyorsa olmaması lazım.
Burda ölçüyorum mesela 160-170 lere kadar düştüğü oluyor sıkıntılı biraz.
Güvenmiyorsan al bir UPS kafan rahat olsun.
İlla evde bir sorun çıkacak diye bir şey yok kul yapısı PSU da bozulabilir şans işi.

Ps4cü35

80+ Bronze
Söylediğim gibi şuan bu mesajı 2008 model psu nun güç verdiği pc den yazıyorum.Markası ASUS tık yok o yıldan beri.
Bu işin garantisi olmaz kral o biraz da elektrik hattınız la alakalı sabit 12V240 geliyorsa olmaması lazım.
Burda ölçüyorum mesela 160-170 lere kadar düştüğü oluyor sıkıntılı biraz.
Güvenmiyorsan al bir UPS kafan rahat olsun.
İlla evde bir sorun çıkacak diye bir şey yok kul yapısı PSU da bozulabilir şans işi.
Yok elektrik altyapım iyi 4-5 ay da 1 yaşıyorum kesinti Power tuşuna basarken bi İhlas süresi bi Fatiha okumak farz ozaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Fiyat avantajı yok brom biliyorum ben görüp aldım ondan yana içim rahat sorun yok yani

Wolfteam öyle iniyor sadece yoksa diğerlerini steamden epicten alıp indiricem uf bu pc de ne Wolfteam oynanır
Tek bi yerden dahi olsa bende riske atmayın derim kritik mevzular bunlar

Top Bottom