Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Fiyat avantajı yok bana göre normal fiyat ya. 57 liraya 7600+ 4070ti s - b650mr - aynı şekilde 32ram - pcie 5 psulu kasa falan geliyormuş normal yani
Fiyat avantajı yok brom biliyorum ben görüp aldım ondan yana içim rahat sorun yok yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hacı crack indirme la 💀
Wolfteam öyle iniyor sadece yoksa diğerlerini steamden epicten alıp indiricem uf bu pc de ne Wolfteam oynanır

Aldınız mı hocam

Aldınız mı hocam
Aldım hocam.

Aldım kanki
Alıntıyı görüntüle
Yanlış olan bir şey varsa söylemeyin beyler hayırlı olsun diyin geçin aldık artık.
@
Aldım kanki
Alıntıyı görüntüle
Yanlış olan bir şey varsa söylemeyin beyler hayırlı olsun diyin geçin aldık artık.
@ugurcamm

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun hocam nasıl bir sistem aldınız ?
IMG_9267.jpeg

Akım korumalı priz falan gerekiyor mu Ups falan kullanmazsak bi sıkıntı olur mu hocalarım
beni korkutmuyor değil anahtarlı priz var şuan onu kullanıyorum ama tavsiye ye benimde ihtiyacı mvar

para var var da ağa yani çöpe para atmak gibi olmasın diye bi sorayım dedim
Benim burada elektrik altyapısı iyi kesilme olmuyor ama yine de ups almayı düşünüyorum. Ne olur ne olmaz

Benim burada elektrik altyapısı iyi kesilme olmuyor ama yine de ups almayı düşünüyorum. Ne olur ne olmaz
Ya sen işin herşeyin pc de ben 1-2 saat oynayacağım yani öyle bişey için gerek görmüyorum varsa gören uyarsın beni.

Hayırlı olsun hocam , güzel günlerde kullanın.
Allah razı olsun hocam cümlemize Kurtlar Vadisi Operasyonu bitmiştir.

Geri