Neler Yeni

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Ps4cü35

80+ Bronze
Soğutucu düşük kalır
Aldım kanki
IMG_9267.jpeg

Yanlış olan bir şey varsa söylemeyin beyler hayırlı olsun diyin geçin aldık artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Aldım kanki
Alıntıyı görüntüle
Yanlış olan bir şey varsa söylemeyin beyler hayırlı olsun diyin geçin aldık artık.
Baya iyi aslında. Beğendim hayırlı olsun, nice güzel günlerde kullanın. Sadece soğutucu şüpheli o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım kanki
Alıntıyı görüntüle
Monitörü iyi seçmişsin helal olsun. Tam uyumlu.

Ps4cü35

80+ Bronze
Baya iyi aslında. Beğendim hayırlı olsun, nice güzel günlerde kullanın. Sadece soğutucu şüpheli o kadar

Soğutucuyu bende söyledim sorun yok 7000 serisinde bile kullanırsın dedi biliyorum forumlarda Rampage pek sıcak bakılmıyor ama şuana kadar garantiden sorun ile ilgili gelen pek yok dedi bi sorun yaşarsanız 2 Yıl içerisinde 1/1 değişim yapıyorlarmış zaten haftada 1 kez kullanacağız yani bakalım hayırlısı olsun

260Hz sini alacaktım dedim ulan Xantares mi olacaz salla :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Soğutucuyu bende söyledim sorun yok 7000 serisinde bile kullanırsın dedi biliyorum forumlarda Rampage pek sıcak bakılmıyor ama şuana kadar garantiden sorun ile ilgili gelen pek yok dedi bi sorun yaşarsanız 2 Yıl içerisinde 1/1 değişim yapıyorlarmış zaten haftada 1 kez kullanacağız yani bakalım hayırlısı olsun
O zaman tamamdır reiz.

Ps4cü35

80+ Bronze
Monitör ne kadar dostum ve hayırlı olsun
Hocam 8600₺ gördüğü en uygun fiyat diye biliyorum 9010₺ ydi baktığımda oradaki arkadaş 10K ya 165Hz Lg önerdi ben bunu seçtim hem hoparlörü falanda var öyle kısık seste evdekileri rahatsız falan da etmez öyle güzel kalite monitör zaten Asus demem yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem

260Hz sini alacaktım dedim ulan Xantares mi olacaz salla :d
Bende 270hz fhd var. 260hz 2k baya feci olur 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Hocam 8600₺ gördüğü en uygun fiyat diye biliyorum 9010₺ ydi baktığımda oradaki arkadaş 10K ya 165Hz Lg önerdi ben bunu seçtim hem hoparlörü falanda var öyle kısık seste evdekileri rahatsız falan da etmez öyle güzel kalite monitör zaten Asus demem yeterli.
Benimkide asus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,434
Üyeler
161,047
Son üye
cemotskn
Top Bottom