Neler Yeni

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
Ben Ufak olduğu için S2000 Tg tercih edeyim diyorum daha estetik durur ufak olduğu için peki bu kasanın içine thermalrıght peerless soğutucu sığar mı veya bi arkadaş Cooler master hiper 212 atmıştı onu alsam o soğutur mu kasanın içine sığar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydır araştırma yapıyorum herşeyi kesinleştirdim zaten
Kasanın cpu soğutucu desteği 166mm, Peerless assassin 155mm yani sığar. Coolermaster hyper 212 de 158mm o da sığar.

Ps4cü35

80+ Bronze
Birincisi hazır sistem alacaksan ürünün gorselini atacaksın ki net inceleyeceğiz
Alternatif okuşturacağız

Her 10 vatan sisteminden 2 Şi avantajlı olabiliyor
Onlardan birine denkgelmezsen yine kazık yersin
Veya hazır sistemi özelleştirme yaparken özelleştirilme deki ürün fahiş fiyatla yukseltilirse yine kazık yersin

Mağazadan ürün almaya gidiyorsan gitmeden önce herşeyi kesinleştirip gidersin
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Şu sistem var ama 11.11 de baya iyi kasalar gelmişti şimdi gidip o kasalardan olup olmadığını sorucam zaten tanıdığım yakınlarım var destek olurlar anlaşamadığım tek nokta SOĞUTUCU
Bu soğutucu 7500F i Soğutur mu

ne kadar bütçen var hocam
Ya bütçe yok aslında ama 4070S Veya 4070 Ti S istiyorum uygun fiyata Ama kesinlikle vatan olucak başka alternatif yok

Kasanın cpu soğutucu desteği 166mm, Peerless assassin 155mm yani sığar. Coolermaster hyper 212 de 158mm o da sığar.
Aslansın gadaşım

Thermaltake alınır bir de rami değiştirin hocam gelince
Ya çok mu farz kanki valla zaten pazardan pazara oynucam yani

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Şu sistem var ama 11.11 de baya iyi kasalar gelmişti şimdi gidip o kasalardan olup olmadığını sorucam zaten tanıdığım yakınlarım var destek olurlar anlaşamadığım tek nokta SOĞUTUCU

Ya bütçe yok aslında ama 4070S Veya 4070 Ti S istiyorum uygun fiyata Ama kesinlikle vatan olucak başka alternatif yok

Aslansın gadaşım

İki soğutucu da rahat soğutur o işlemciyi.

Ps4cü35

80+ Bronze
Birincisi hazır sistem alacaksan ürünün gorselini atacaksın ki net inceleyeceğiz
Alternatif okuşturacağız

Her 10 vatan sisteminden 2 Şi avantajlı olabiliyor
Onlardan birine denkgelmezsen yine kazık yersin
Veya hazır sistemi özelleştirme yaparken özelleştirilme deki ürün fahiş fiyatla yukseltilirse yine kazık yersin

Mağazadan ürün almaya gidiyorsan gitmeden önce herşeyi kesinleştirip gidersin
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Aklımda bu var ama mağazada özel indirimli 11.11 kasaları olabilir onlara da göz atacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
45-50k paranı alırlar tek tek toplatacaksan :D
gittiğinde en iyi nasıl kazıklayacaksınız beni diye sorun
Hazır sistem seçip özelleştirip o şekil alması en akla yatan tercih olur. Yoksa harbi feci pahalı olur. Ben dediğm gibi yapıp almıştım. Sistemi söyledim parçaları söyledim sonra siparişi verdik mağazadan, 2 gün sonra mağazaya geldi montajı yapıp bize verdiler bizde eve götürdük.

Ps4cü35

80+ Bronze
Hazır sistem seçip özelleştirip o şekil alması en akla yatan tercih olur. Yoksa harbi feci pahalı olur. Ben dediğm gibi yapıp almıştım. Sistemi söyledim parçaları söyledim sonra siparişi verdik mağazadan, 2 gün sonra mağazaya geldi montajı yapıp bize verdiler bizde eve götürdük.
Öyle yapıyorum görkemcim toplamaya kalkarsak öperler zaten ben sadece hazır ü özelleştiriyorum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
SEFA KAYA

Aslansın gadaşım

pazardan, pazara pc kullanacaksan git 5600 ile 4060 al bu kadar para vermene gerek yok kankam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom