Neler Yeni

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
emir yapar
Hocam sen hâlâ almamışsın sanırım, gaming gen sitesinde satılan sistemi almıştın iptal ettin galiba onu. Şimdi kaç paraya ne alacaksın.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
SEFA KAYA
Bilmem gözüne çarptı mı vallahi billahi 6-7 aydır bekliyorum 2 hafta daha beklemeye değerse bekleyeyim hocam.
bu forumda kimse garanti veremez fakat 29 kasımda belki fırsat ürünü sistem olabilir hocam kelepir fiyatta belki 4060ti olur belki 4070 veya 4070s belki kart istediğin olur işlemci intel olur vs böyle belirsizliklerle hazır sistem gelir. zam veya pahalandı yok tamamen algı yapıyorlar

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir
Hacım 3 aydır sistem alacaksın valla.
Senin üstüne 3 telefon 7-8 kasa alıp sattım.
Hadi inşallah bu sefer olacak güveniyorum 😊

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam sen hâlâ almamışsın sanırım, gaming gen sitesinde satılan sistemi almıştın iptal ettin galiba onu. Şimdi kaç paraya ne alacaksın.
Elden gidip alabileceğim bir sistem arıyorum Vatandan şu sistemi Xpg ram ve Cooler master hyper 212 soğutucu ekleyip alacağım Bu arada senin sisteminden alıcam ama 50 ye falan geliyor ama yapcak bir şey yok elden gidip alabileceğim bi yer olması lazım 29 Kasımı bekleyim mi yada ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacım 3 aydır sistem alacaksın valla.
Senin üstüne 3 telefon 7-8 kasa alıp sattım.
Hadi inşallah bu sefer olacak güveniyorum 😊
Maşallah.Ben bi alacam sonra alanın da satanında a 😂😂😂

Bunu 1 Tb yapıcam
RAM den 1 tane daha takacam
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
emir yapar
Elden gidip alabileceğim bir sistem arıyorum Vatandan şu sistemi Xpg ram ve Cooler master hyper 212 soğutucu ekleyip alacağım Bu arada senin sisteminden alıcam ama 50 ye falan geliyor ama yapcak bir şey yok elden gidip alabileceğim bi yer olması lazım 29 Kasımı bekleyim mi yada ya

Bunu 1 Tb yapıcam
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam
Beklemeyi sen bilirsin 11 kasımı bekledin mi bilmiyorum. Bekleyip alamadıysan daha beklemenin mantığı yok derim. 4060lı sistem çıkmıştı ayın 11inde. Bir de elden gidip alabileceğim diyorsun 29 kasımı bekleyince sistem çıkarsa gidip elden alabilecek misin, sen gidene alana kadar kalır mı? Bunlar da bir soru işareti.

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Darakcı
Hocam gittiniz mi aldınız mı sistemi?

Ps4cü35

80+ Bronze
Hocam gittiniz mi aldınız mı sistemi?
Aldım dostum üstte belirttiğimi gidiyorum şuan.

Bunu 1 Tb yapıcam
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam
. 52K mı 53K mı ne geliyor pahalı ama yapcak bisey yok

Ps4cü35

80+ Bronze

Bunu 1 Tb yapıcam
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam
@sfky9842 Böyle alıyorum

Ps4cü35

80+ Bronze
Beklemeyi sen bilirsin 11 kasımı bekledin mi bilmiyorum. Bekleyip alamadıysan daha beklemenin mantığı yok derim. 4060lı sistem çıkmıştı ayın 11inde. Bir de elden gidip alabileceğim diyorsun 29 kasımı bekleyince sistem çıkarsa gidip elden alabilecek misin, sen gidene alana kadar kalır mı? Bunlar da bir soru işareti.
Dostum aldım bu arada Artık foruma gitmem diye düşünüyorum adam aynı rakam olacak şekilde ramleri cl46 5600 MHz yaptı ama 4070 Ti Süper verdi.

Top Bottom