bu forumda kimse garanti veremez fakat 29 kasımda belki fırsat ürünü sistem olabilir hocam kelepir fiyatta belki 4060ti olur belki 4070 veya 4070s belki kart istediğin olur işlemci intel olur vs böyle belirsizliklerle hazır sistem gelir. zam veya pahalandı yok tamamen algı yapıyorlarBilmem gözüne çarptı mı vallahi billahi 6-7 aydır bekliyorum 2 hafta daha beklemeye değerse bekleyeyim hocam.
Elden gidip alabileceğim bir sistem arıyorum Vatandan şu sistemi Xpg ram ve Cooler master hyper 212 soğutucu ekleyip alacağım Bu arada senin sisteminden alıcam ama 50 ye falan geliyor ama yapcak bir şey yok elden gidip alabileceğim bi yer olması lazım 29 Kasımı bekleyim mi yada yaHocam sen hâlâ almamışsın sanırım, gaming gen sitesinde satılan sistemi almıştın iptal ettin galiba onu. Şimdi kaç paraya ne alacaksın.
Maşallah.Ben bi alacam sonra alanın da satanında aHacım 3 aydır sistem alacaksın valla.
Senin üstüne 3 telefon 7-8 kasa alıp sattım.
Hadi inşallah bu sefer olacak güveniyorum
Hocam sen hâlâ almamışsın sanırım, gaming gen sitesinde satılan sistemi almıştın iptal ettin galiba onu. Şimdi kaç paraya ne alacaksın.
Beklemeyi sen bilirsin 11 kasımı bekledin mi bilmiyorum. Bekleyip alamadıysan daha beklemenin mantığı yok derim. 4060lı sistem çıkmıştı ayın 11inde. Bir de elden gidip alabileceğim diyorsun 29 kasımı bekleyince sistem çıkarsa gidip elden alabilecek misin, sen gidene alana kadar kalır mı? Bunlar da bir soru işareti.Elden gidip alabileceğim bir sistem arıyorum Vatandan şu sistemi Xpg ram ve Cooler master hyper 212 soğutucu ekleyip alacağım Bu arada senin sisteminden alıcam ama 50 ye falan geliyor ama yapcak bir şey yok elden gidip alabileceğim bi yer olması lazım 29 Kasımı bekleyim mi yada ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maşallah.Ben bi alacam sonra alanın da satanında a
Bunu 1 Tb yapıcamAMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER OC 12G - A620M-K DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER OC 12G - A620M-K DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RAM den 1 tane daha takacam
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aldım dostum üstte belirttiğimi gidiyorum şuan.Hocam gittiniz mi aldınız mı sistemi?
. 52K mı 53K mı ne geliyor pahalı ama yapcak bisey yokElden gidip alabileceğim bir sistem arıyorum Vatandan şu sistemi Xpg ram ve Cooler master hyper 212 soğutucu ekleyip alacağım Bu arada senin sisteminden alıcam ama 50 ye falan geliyor ama yapcak bir şey yok elden gidip alabileceğim bi yer olması lazım 29 Kasımı bekleyim mi yada ya
Bunu 1 Tb yapıcamAMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER OC 12G - A620M-K DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER OC 12G - A620M-K DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@sfky9842 Böyle alıyorumElden gidip alabileceğim bir sistem arıyorum Vatandan şu sistemi Xpg ram ve Cooler master hyper 212 soğutucu ekleyip alacağım Bu arada senin sisteminden alıcam ama 50 ye falan geliyor ama yapcak bir şey yok elden gidip alabileceğim bi yer olması lazım 29 Kasımı bekleyim mi yada ya
Anakartı B650M R yapcam
Soğutucu bunu alcam
Dostum aldım bu arada Artık foruma gitmem diye düşünüyorum adam aynı rakam olacak şekilde ramleri cl46 5600 MHz yaptı ama 4070 Ti Süper verdi.Beklemeyi sen bilirsin 11 kasımı bekledin mi bilmiyorum. Bekleyip alamadıysan daha beklemenin mantığı yok derim. 4060lı sistem çıkmıştı ayın 11inde. Bir de elden gidip alabileceğim diyorsun 29 kasımı bekleyince sistem çıkarsa gidip elden alabilecek misin, sen gidene alana kadar kalır mı? Bunlar da bir soru işareti.
cl46 çok yüksek değil mi yaDostum aldım bu arada Artık foruma gitmem diye düşünüyorum adam aynı rakam olacak şekilde ramleri cl46 5600 MHz yaptı ama 4070 Ti Süper verdi.
Olsun. Ekran kartını yükseltti amacl46 çok yüksek değil mi ya
Çok fazla kayda değer bi fark olmayacağını belirttiOlsun. Ekran kartını yükseltti ama
hayırlı olsun kaça geldiDostum aldım bu arada Artık foruma gitmem diye düşünüyorum adam aynı rakam olacak şekilde ramleri cl46 5600 MHz yaptı ama 4070 Ti Süper verdi.
Monitör klavye mouse sıvı soğutucu dahil 73 e geldihayırlı olsun kaça geldi
Kaspersky verdiler ne işe yarıyor o)Monitör klavye mouse sıvı soğutucu dahil 73 e geldi