Neler Yeni

Birazdan Vatana Gideceğim yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
SEFA KAYA
Ama 5-6 sene görsün gta 6 açsın diye alıyoruz reis
2 sene sonra 5060ti alırsın 4070s tokatlar :) bana göre düşüncen yanlış.
zotac kart alırken vatanpc sor kartta coilwhine çıkarsa değişim oluyor mu çünkü %90 çıkıyor

Ps4cü35

80+ Bronze
Sistemi atabilirsiniz? Max bütçene göre sana ordaki en mantıklı parçaları yazabilirim. Kalite de önemli neticede
Mesaj otomatik birleştirildi:

He okey
Atıyorum
Bu var ama tabi mağazaya özel indirim yapıyorlar orda da bakacağım gene rami cl30 olup 32 gb ram gskıll xflare olan vardı 42.000 e geliyordu onu alacağım zaten oradakiler tanıdığım sıkıntı yok çaktırmayacağım kendime.

2 sene sonra 5060ti alırsın 4070s tokatlar :) bana göre düşüncen yanlış.
5-6 sene ellemicem işte onu diyorum umrumda değil kim tokatlar kim ne yapar

Sistemi atabilirsiniz? Max bütçene göre sana ordaki en mantıklı parçaları yazabilirim. Kalite de önemli neticede

He okey
29 Kasımda ne olacak dilerseniz bekleyebilirim tabii ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Atıyorum
Bu var ama tabi mağazaya özel indirim yapıyorlar orda da bakacağım gene rami cl30 olup 32 gb ram gskıll xflare olan vardı 42.000 e geliyordu onu alacağım zaten oradakiler tanıdığım sıkıntı yok çaktırmayacağım kendime.

5-6 sene ellemicem işte onu diyorum umrumda değil kim tokatlar kim ne yapar

29 Kasımda ne olacak dilerseniz bekleyebilirim tabii ki.
Xpg lancer ram 2x8gb miş onu secebilirsiniz anakart için dediğniz gibi asus b650m-r seçin ssd için crucial 1tb seçebilirsin yada samsung un 1tb sini seçebilirsin ama o samsung ssd de idi galba kronik sorun vardi sanırım arastirmak gerek. Tanıdığınız varsa onada danisabilirsiniz. 5-6 sene sizi götürür bu pc. Tabi sizinde bakımını yapmaniz gerek. ayrica 1.550tl vererek gaming gen den thermalright peerless assassin 120 soğutucusunu almanizi tavsiye ederim yoksa o işlemci alev topu olur. Black Friday'de indirimler %90 olur diye düşünüyorum özel pc çıkarırlar mı bilmem bence tanıdığınıza sorun derim o bilebilir. Ona gore bekleyebilirsiniz. Gelmezse de dediğim gibi seçip alabilirsinix.

Ps4cü35

80+ Bronze
Xpg lancer ram 2x8gb miş onu secebilirsiniz anakart için dediğniz gibi asus b650m-r seçin ssd için crucial 1tb seçebilirsin yada samsung un 1tb sini seçebilirsin ama o samsung ssd de idi galba kronik sorun vardi sanırım arastirmak gerek. Tanıdığınız varsa onada danisabilirsiniz. 5-6 sene sizi götürür bu pc. Tabi sizinde bakımını yapmaniz gerek. ayrica 1.550tl vererek gaming gen den thermalright peerless assassin 120 soğutucusunu almanizi tavsiye ederim yoksa o işlemci alev topu olur. Black Friday'de indirimler %90 olur diye düşünüyorum özel pc çıkarırlar mı bilmem bence tanıdığınıza sorun derim o bilebilir. Ona gore bekleyebilirsiniz. Gelmezse de dediğim gibi seçip alabilirsinix.
2x8 olduğu zaman 16Gb oluyor görkem reıs biz 32 Gb istiyoruz yani şöyle bir plan var aklımda
Bunu b650M R yapıp xpg cl30 dan 2 tane alıp bide https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-intel1700-amd-am5-uyumlu-cpu-sogutucusu.html
Bu soğutucuyu alıp geçsem? Biliyorum pahalı ama olsun bilader kafam rahat ben kahrolcağıma param kahrolsun yapcak bisi yok 4070 Ti Süper olsa da olur 4070 Süper olsa da olur yeter ki bildiğim muhattabım yüz yüze olan bi yer olsun

Ps4cü35

80+ Bronze
2x8 olduğu zaman 16Gb oluyor görkem reıs biz 32 Gb istiyoruz yani şöyle bir plan var aklımda
Bunu b650M R yapıp xpg cl30 dan 2 tane alıp bide https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-intel1700-amd-am5-uyumlu-cpu-sogutucusu.html
Bu soğutucuyu alıp geçsem? Biliyorum pahalı ama olsun bilader kafam rahat ben kahrolcağıma param kahrolsun yapcak bisi yok 4070 Ti Süper olsa da olur 4070 Süper olsa da olur yeter ki bildiğim muhattabım yüz yüze olan bi yer olsun
@GrkemyGorkem @sfky9842 Ne diyorsunuz bu işe?

Ps4cü35

80+ Bronze
Son attığıma ne diyorsun kanka

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
SEFA KAYA
Son attığıma ne diyorsun kanka
kasanın ramler stok al (lexar daha hızlı gider)
o ramler sarı site de okut
aşağıda ramden 2tane al 3400tl bedava kalıyor

m.2 ssd 1tb yap
anakartı asus b650 yap al kankam

Ps4cü35

80+ Bronze
kasanın ramler stok al (lexar daha hızlı gider)
o ramler sarı site de okut
aşağıda ramden 2tane al 3400tl bedava kalıyor

m.2 ssd 1tb yap
anakartı asus b650 yap al kankam
Hacı hiç
uğraştırma sarı site falan yav

@sfky9842 bu şekil ödüyorum şuan.

Son düzenleme:

sfky9842

80+ Silver