Neler Yeni

i7 10700 gtx 750ti Valorant gibi oyunlarda kaç fps?

onurr165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
onur
Merhaba sistemi artık toplayacağım ekran kartı geçici olarak valorant cs go gibi oyunları bana 144fps civarı oynatması yeter.
Böyle birsürü konu açılmış ancak şu videoda ki fpsleri verir değil mi bu linkteki ekran kartı?

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Merhaba sistemi artık toplayacağım ekran kartı geçici olarak valorant cs go gibi oyunları bana 144fps civarı oynatması yeter.
Böyle birsürü konu açılmış ancak şu videoda ki fpsleri verir değil mi bu linkteki ekran kartı?
4 5 tane benchmark izleyin hepsinde benzer değerler varsa verir. zaten benchmarklarda yüksek seviye işlemcileri tercih ediyorlar genelde. Ekran kartının tam potansiyelini görürsünüz. Ama aklınızda ne kadarlık bir bekleme süresi var. 10.nesil i7 o karta fazla gibi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
rx 550 gt 750 TI'dan daha mantıklıdır hocam. Özellikle valorant gibi güncel oyunlarda gt 750 TI'ın optimizasyonu çok kötü.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
1080p düşükte 180+ rahat

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

onurr165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 5 tane benchmark izleyin hepsinde benzer değerler varsa verir. zaten benchmarklarda yüksek seviye işlemcileri tercih ediyorlar genelde. Ekran kartının tam potansiyelini görürsünüz. Ama aklınızda ne kadarlık bir bekleme süresi var. 10.nesil i7 o karta fazla

4 5 tane benchmark izleyin hepsinde benzer değerler varsa verir. zaten benchmarklarda yüksek seviye işlemcileri tercih ediyorlar genelde. Ekran kartının tam potansiyelini görürsünüz. Ama aklınızda ne kadarlık bir bekleme süresi var. 10.nesil i7 o karta fazla gibi
O karta fazla derken ekran kartına mı fazla anakarta mı? Eğer ekran kartına ise tabii ki de ben de biliyorum ama geleceğe dönük olması için öyle bir işlemci istiyorum

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
O karta fazla derken ekran kartına mı fazla anakarta mı? Eğer ekran kartına ise tabii ki de ben de biliyorum ama geleceğe dönük olması için öyle bir işlemci istiyorum
ekran kartına fazla. Belkide 2.elden amd kartlara bakmak daha iyi olabilir

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan

Sabri okay

80+ Bronze
O kadar fark yok, espor oyunları kartı zaten anlık fps düşüşleri yaşaması ihtimal dahilinde 750TI ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi oyunları oynayacaksın?
sea of thieves rainbow six siege csgo valaront ets 2 1080p yüksek gta 5 yüksek ayarlarda

600 tl
fiyatı ne kadar

diğerleri düşük ayarlarada 1080p

Top Bottom