Darboğaz olmaz mı hocam ben 3060 önermeyi düşünüyordumGigabyte RTX 4060 TI Windforce OC GV-N406TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 4060 TI Windforce OC GV-N406TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 4060 TI Windforce OC GV-N406TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 13.601,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3060 önermek asla doğru değil bana kalırsa, en azından şuan.Darboğaz olmaz mı hocam ben 3060 önermeyi düşünüyordum
F.g ne hocam tam olarak her yerde duyuyorum3060 önermek asla doğru değil bana kalırsa, en azından şuan.
3060 ile 4060 aynı fiyatta zaten, en az 4060 öneririz.
Onun dışında oluşturacağı darboğaz, kaale alınabilecek kadar ağır değil zaten.
Onun dışında zaten F.G açtığın zaman İntel 12100 ve RTX 4090 bile 1080p de darboğaz yapmıyor.
F.G kurtarıyor.
Normal rekabetçi oyunlarda zaten 3060 ilede darboğaz oluyor.
Frame GenerationF.g ne hocam tam olarak her yerde duyuyorum
Dlss değil ni işte olm buFrame Generation
Kartın yapay pikseller oluşturması.
Darboğaz yok etmesi dışında fpsi 1.5 ile 2 kat arası arttırıyor.
Mesela 100 fps alıyorken F.G ile 150-200 arası, oyunun tipine bağlı fps alırsın.
Genel oyunlarda 2x artış oluyor.
Hayır.Dlss değil ni işte olm bu
gayet temiz güzel açıklamışsın insanların bir çoğu hala ikisinin arasındaki farkı bilmiyor + frame generationu sadece nvidiaya ait sanıyorlarHayır.
DLSS çözünürlüğü, arka planda düşüğe indirip ardından yüksek çözünürlükte ekrana upscaling ederek fps arttırmaya yarar.
DLSS 3 ile gelen bir özellik, orası doğru.
Ancak has DLSS değil, oyunlarda açarken bile DLSS altında Frame Generation diye ayrı seçenek gözükür zaten.
O birazda DLSS 3'ün ilk çıktığından beri yanlış tanıtılmasıyla ilgili.gayet temiz güzel açıklamışsın insanların bir çoğu hala ikisinin arasındaki farkı bilmiyor + frame generationu sadece nvidiaya ait sanıyorlar
zaten öyle dlss açıldımı çoğu oyunda fg direk açılıyor artık rtx bir kart bu devirde nimet ne kadar vramden çalsalarda teknolojinin yerini amd dolduramıyorO birazda DLSS 3'ün ilk çıktığından beri yanlış tanıtılmasıyla ilgili.
Abdullah abi bile 4090 incelemesinde DLSS 3'ten bahsederken cyberpunk'ta DLSS açılınca "Normal DLSS", F.G açılınca DLSS 3 olmasından bahsediyordu.
Onun dışında Mithraine monster notebook sponsorluğu geldiğinde spidermande test ederken DLSS 3 ü gösterirken F.G açılınca DLSS 3 oluyor. F.G siz dlss açarsanız DLSS 2 oluyor demişti.
Bunu sen, ben ölye olmadığını biliyoruz ama o yayını izleyen artık bilgisiz 3-4bin kişi böyle biliyor mesela.
O yüzden bu yanlış oturdu baya.
Direkt süre ile atıyorum burda 12100 gibi zayıf bir işlemci ile 4090'ın 1080p de darboğaz olması gereken yerde DLSS 3 + F.G durumunu gösteriyor.
Ha bu arada insanlara bahsederken bende DLSS 3 diyorum. Çünkü DLSS 3 açan F.G da aççak.
Ama F.G ile DLSS 3 aynı tutmuyorum, olay bu zaten.
Yani oyunlarda olan ama ne amd ne de Nvidianın bir özelliği doğru mu anladımHayır.
DLSS çözünürlüğü, arka planda düşüğe indirip ardından yüksek çözünürlükte ekrana upscaling ederek fps arttırmaya yarar.
DLSS 3 ile gelen bir özellik, orası doğru.
Ancak has DLSS değil, oyunlarda açarken bile DLSS altında Frame Generation diye ayrı seçenek gözükür zaten.