Oyun için pek fark olmaz.ekran kartı aynı iki laptop düşünün,birinde 10750h diğerinde 10870h var.fps farkedermi?farkederse ne kadar eder?
peki o ghz düşürmesini kapatabilme şansımız var mı?Oyun için pek fark olmaz.
Ek olarak o işlemcileri kullanan laptoplarda işlemciden çok sıcaklığa bakın. Bir modelde o işlemciler aşırı ısındığı için 3GHz çalışırken birinde hiç hız düşürmeden tam hızda çalışabiliyor mesela. İşte o zaman baya FPS farkı olur.
Model iyi bir soğutmaya sahipse düşmez.peki o ghz düşürmesini kapatabilme şansımız var mı?
peki hocam 20 bin-21 bin bandında iyi soğutmaya sahip laptop önerin var mı? aorus ladı bi arkadaş 5.gün plastiğinde çizikler oluştu iadeye gönderdi reddettiler falan güvenemedim pek açıkçası.Almışken uzun ömürlü almak istiyorum.Model iyi bir soğutmaya sahipse düşmez.
1 kişide sorun çıkması o markanın, modelin, laptopun sorunlu olduğu anlamına gelmiyor ayrıca ona sorun denilmez, alüminyum metal karışımı olan bir kasayı çizdiyseniz hata üreticide değil kullanıcıdadır, garanti de bu yüzden kabul etmemiştir. Alüminyum metal bir kasayı çizmek için bir yere sürtmek gerekir.peki hocam 20 bin-21 bin bandında iyi soğutmaya sahip laptop önerin var mı? aorus ladı bi arkadaş 5.gün plastiğinde çizikler oluştu iadeye gönderdi reddettiler falan güvenemedim pek açıkçası.Almışken uzun ömürlü almak istiyorum.
kaç yıl götürür bu beni hocam? Sağlammıdır?Malzemesi vs1 kişide sorun çıkması o markanın, modelin, laptopun sorunlu olduğu anlamına gelmiyor ayrıca ona sorun denilmez, alüminyum metal karışımı olan bir kasayı çizdiyseniz hata üreticide değil kullanıcıdadır, garanti de bu yüzden kabul etmemiştir. Alüminyum metal bir kasayı çizmek için bir yere sürtmek gerekir.
Ben bunu öneririm.
Malzemesi oldukça sağlam zaten şuan dizüstü bilgisayarlarda Alüminyum ve metalden daha sağlam bir madde yok.kaç yıl götürür bu beni hocam? Sağlammıdır?Malzemesi vs
hocam peki acer nitrolar nası? bütçenin tamamını kullanmazsak diye soruyorum. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qb2ey-003-p-HBCV00000463GO NASILDIR BU MODEL SOĞUTMASI VS.Malzemesi oldukça sağlam zaten şuan dizüstü bilgisayarlarda Alüminyum ve metalden daha sağlam bir madde yok.
1080P'de uzun yıllar kastırmaz.
Burada incelemesi var.
Nitro'ların soğutması çok iyi 14.500'e alınabilir bir model ancak 3060 ile 3070 arasında kayda değer bir fark var.hocam peki acer nitrolar nası? bütçenin tamamını kullanmazsak diye soruyorum. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qb2ey-003-p-HBCV00000463GO NASILDIR BU MODEL SOĞUTMASI VS.