Öyle. Çok riskli ikinci el.2. El den de kurtulmuş oluruz 1 pin bile yamuk gelse gg![]()
2 aynı seri ve aynı çekirdek ve önbellek e sahip işlemci. Dümdüz GHz farkına bakılır başka hiçbir şeye bakmaya gerek yok. İşlemciler birbirinin aynısı. Sadece GHz farkı var. /5600-5600X.Ghz e göre islemcinin iyi olup olmadığı anlasilmaz
Tam ben yazıcaktım2 aynı seri ve aynı çekirdek ve önbellek e sahip işlemci. Dümdüz GHz farkına bakılır başka hiçbir şeye bakmaya gerek yok. İşlemciler birbirinin aynısı. Sadece GHz farkı var. /5600-5600X.
O yüzden 5600x için, 5600 yerine sadece 100 TL falan pahalıysa alınabilir işlemci diyebilirim.
%2 farka para verilmez ya benceİlla 5600 x e gerek yok mu
R5 5600 alınacak o zaman anlaşıldı%2 farka para verilmez ya bence
Alıntıyı görüntüle
Hocam i7 11700 ile i5 12400 arasina GHz e bakarak mi iyi olduğunu anlayacaz nr sacma yorum2 aynı seri ve aynı çekirdek ve önbellek e sahip işlemci. Dümdüz GHz farkına bakılır başka hiçbir şeye bakmaya gerek yok. İşlemciler birbirinin aynısı. Sadece GHz farkı var. /5600-5600X.
O yüzden 5600x için, 5600 yerine sadece 100 TL falan pahalıysa alınabilir işlemci diyebilirim.
2 Aynı seri ve aynı çekirdek ve önbellek yapısına sahip işlemciler dedim.Hocam i7 11700 ile i5 12400 arasina GHz e bakarak mi iyi olduğunu anlayacaz nr sacma yorum
Not; baska konuyka karıştırdım kusurs bakmayın
i5 12400f vs i7 10700f bu konuyla karıştırdım2 Aynı seri ve aynı çekirdek ve önbellek yapısına sahip işlemciler dedim.
Ve bunu yazarken not' u gördüm
Hocam intel için hem anakart hem de işlemci için o kadar para verebilecekseniz ryzen 7 5800x çok daha iyi bir tercih olur 8 çekirdekli yapısıyla çoklu işlemde hem daha iyi olur önbelliği de çok daha fazla rekabetçi oyunlarda çok daha iyi değerler katar2. El den de kurtulmuş oluruz 1 pin bile yamuk gelse gg![]()
Kanka i7 ye 4 bin vereceğim r7 5800 ne kadarHocam intel için hem anakart hem de işlemci için o kadar para verebilecekseniz ryzen 7 5800x çok daha iyi bir tercih olur 8 çekirdekli yapısıyla çoklu işlemde hem daha iyi olur önbelliği de çok daha fazla rekabetçi oyunlarda çok daha iyi değerler katar