- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam benim control center farklı 1dakika ss atayımhttps://www.gigabyte.com/FileUpload/Global/WebPage/784/images/VE/step5.jpg Şu kısımda olması gerekiyor kontrol eder misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam benim control center farklı 1dakika ss atayımhttps://www.gigabyte.com/FileUpload/Global/WebPage/784/images/VE/step5.jpg Şu kısımda olması gerekiyor kontrol eder misiniz?
valla ben ryzen 5 5600 de düşükte o kadar görüyorum bence bir sıkıntı varselam arkadaşlar valorantta bu parçalarla 200-250 fps alıyorum düşükte normal mi ?
High Performanca kısmına tıklayın tekrar ekran görüntüsü atın bakalım.hocam benim control center farklı 1dakika ss atayım
Alıntıyı görüntüle
controlcenterin ssinimi hocamHigh Performanca kısmına tıklayın tekrar ekran görüntüsü atın bakalım.
Evet hocam o kısmın atarsanız bakalım, hatırladığıma göre olması gerekiyor.controlcenterin ssinimi hocam
Evet hocam o kısmın atarsanız bakalım, hatırladığıma göre olması gerekiyor.
Hocam yanlış hatırlıyormuşum, kusura bakmayın. Oyun içinde MSI Afterburner ile değerlere bakabilir miyiz. GPU nun kaç W kullanıldığını ve CPU'nun?
tabi hocam 1dakika bekleticemHocam yanlış hatırlıyormuşum, kusura bakmayın. Oyun içinde MSI Afterburner ile değerlere bakabilir miyiz. GPU nun kaç W kullanıldığını ve CPU'nun?
Olabilir hocam şu siyaset olayı biraz kafamı karıştırdı da.hocam aorus modelinin bir önceki modelinde mux switch vardı onunla karıştırmış olmayasınız
tabi hocam 1dakika bekleticem
Sen nasıl 5600 le 200-250 alıyorsun 300 aşağısına indiğini görmedim dahavalla ben ryzen 5 5600 de düşükte o kadar görüyorum bence bir sıkıntı var
Hocam lütfen masaüstü bilgisayarlar ile Laptop cihazları karşılaştırmayalım. Arkadaş ile aynı özellikli cihazı kullanıyorum. Yüksek ayarlarda en fazla 170'e düştü fps en fazla 310 felan dı. Evet bir sorun gözüküyor fakat W kullanımına bakmamız gerekiyor.Sen nasıl 5600 le 200-250 alıyorsun 300 aşağısına indiğini görmedim daha
Hocam Ölüm Maçına girme şansınız var mı? En fazla kullandığı W'ı görelim.