- Konu Sahibi Konu Sahibi
ozaman normal mi fpsler hocamBen bu modelde olduğunu sanıyordum hocam fakat o başka modelmiş ya da alternatif olarak yüksek ayarlarda oynanabilir o da FPS artışı yaratır.
ozaman normal mi fpsler hocamBen bu modelde olduğunu sanıyordum hocam fakat o başka modelmiş ya da alternatif olarak yüksek ayarlarda oynanabilir o da FPS artışı yaratır.
Grafikleriniz şu şekilde yapın hocam, https://media.discordapp.net/attach...32000563350/unknown.png?width=1010&height=676 ben bu şeklide oynuyorum ve gayet memnunum.
Evet normal hocam MUX switch olmadığı için fakat @laptopbuken hocamın dediği gibi Monitöre bağlayıpta oynayabilirsiniz. O zaman GPU tam anlamıyla kullanılacak.ozaman normal mi fpsler hocam
hocam dahili ekran kartını devre dışı bıraksak mux olmaz mı ?Grafikleriniz şu şekilde yapın hocam, https://media.discordapp.net/attach...32000563350/unknown.png?width=1010&height=676 ben bu şeklide oynuyorum ve gayet memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet normal hocam MUX switch olmadığı için fakat @laptopbuken hocamın dediği gibi Monitöre bağlayıpta oynayabilirsiniz. O zaman GPU tam anlamıyla kullanılacak.
Onun için MUX switch gerekiyor hocam fakat sizin modelinizde bulunmuyor. Monitör bağlarsanız tam anlamıyla kullanır GPU'yu.hocam dahili ekran kartını devre dışı bıraksak mux olmaz mı ?
tamam teşekkürler yardımınız içinOnun için MUX switch gerekiyor hocam fakat sizin modelinizde bulunmuyor. Monitör bağlarsanız tam anlamıyla kullanır GPU'yu.
Rica ederim hocam dediğim ayarlarda oynarsanız, GPU kullanımı daha çok yükselicek ve FPS biraz daha artacaktır ya da Monitör kullanacaksanız.tamam teşekkürler yardımınız için
tamamdır o ayarlarda deneyim biRica ederim hocam dediğim ayarlarda oynarsanız, GPU kullanımı daha çok yükselicek ve FPS biraz daha artacaktır ya da Monitör kullanacaksanız.
Deneyip geri bildirim yaparsanız tekrar.tamamdır o ayarlarda deneyim bi
Rica ederim hocam iyi oyunlar.aynı neredeyse neyse yapacak bir şey yok saolun hocam
saolunRica ederim hocam iyi oyunlar.
Mux switch yoksa normal. Bendeki 140w 450- 500 fps alıyor. Karmaşada 400 e düşüyor.