Merhaba intel i7 14700k işlemcim var fiyatı uygun olduğu için seçtiğim galax 4060 ekran kartıyla dar boğaz olur mu fiyatta çok yükseğe çıkamadığım için bu ekran kartını seçtim eğer dar boğaza girecek olursa tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler
Amaç oyunsa ekran kartı darboğazı olmaması için 1080P bile olsa RTX 4070 / 4070 Süpere çıkmak gerek. Ama bütçe yoksa istersen 4060 falan alabilirsin iş görür, sadece işlemciye yazık olur.Merhaba intel i7 14700k işlemcim var fiyatı uygun olduğu için seçtiğim galax 4060 ekran kartıyla dar boğaz olur mu fiyatta çok yükseğe çıkamadığım için bu ekran kartını seçtim eğer dar boğaza girecek olursa tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler
Hocam oyunda dar boğaz olmaması için gerekli grafik ayarları var mıdırAmaç oyunsa ekran kartı darboğazı olmaması için 1080P bile olsa RTX 4070 / 4070 Süpere çıkmak gerek. Ama bütçe yoksa istersen 4060 falan alabilirsin iş görür, sadece işlemciye yazık olur.
Fark etmez, istediğin grafik ayarında sorunsuz kullanırsın.Hocam oyunda dar boğaz olmaması için gerekli grafik ayarları var mıdır
14700k ile 4060 için sormuştum dar boğaz yapmaması için grafik ayarı var mıdır oyundaFark etmez, istediğin grafik ayarında sorunsuz kullanırsın.
Ekran kartı o işlemciye darboğaz yapar, şaka bir yana 4090 a kadar yolu var sorun yokMerhaba intel i7 14700k işlemcim var fiyatı uygun olduğu için seçtiğim galax 4060 ekran kartıyla dar boğaz olur mu fiyatta çok yükseğe çıkamadığım için bu ekran kartını seçtim eğer dar boğaza girecek olursa tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler
Onun için cevap vermiştim zaten.14700k ile 4060 için sormuştum dar boğaz yapmaması için grafik ayarı var mıdır oyunda
Eyvallah hocamEkran kartı o işlemciye darboğaz yapar, şaka bir yana 4090 a kadar yolu var sorun yok
Sağolasın hocam destek içinOnun için cevap vermiştim zaten.
1080p de yapar , eger 4070 ti ve 13700k dusunebilirsinizMerhaba intel i7 14700k işlemcim var fiyatı uygun olduğu için seçtiğim galax 4060 ekran kartıyla dar boğaz olur mu fiyatta çok yükseğe çıkamadığım için bu ekran kartını seçtim eğer dar boğaza girecek olursa tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler