I7 14700kf + 5070 li iş sistemi için kasa tavsiyesi.

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar
i7 14700kf + 5070 li sistemimi iş için ağır yük altında 1 hafta hiç kapatmadan kullanıyorum kasa içi aşırı ısınıyor. Kasam akvaryum tarzı cam kasa ve içini soğutamıyor.
Kasanın camlarını çıkarınca serin şekilde çalışıyor iyi soğutması olan 1 hafta boyunca performans kaybı yaşmıyacak bir kasa arıyorum.

Merhaba arkadaşlar
i7 14700kf + 5070 li sistemimi iş için ağır yük altında 1 hafta hiç kapatmadan kullanıyorum kasa içi aşırı ısınıyor. Kasam akvaryum tarzı cam kasa ve içini soğutamıyor.
Kasanın camlarını çıkarınca serin şekilde çalışıyor iyi soğutması olan 1 hafta boyunca performans kaybı yaşmıyacak bir kasa arıyorum.
Vg16al

be quiet 500 serisi al bütce varsa , kasada ısı yalıtımı artı ses izalasyonu var 7/24 calıssada kapatmassın varlıgını anlamazsın bile sessizliginden

attığınız modellerin bazıları aşırı pahalı bazılarının soğutması yetersiz bilen kişiler yazarsa sevinirim.Kendi elimizle yapsak daha güzel kasalar çıkar ortaya.

Bütçe Nedir Hocam?

Asus Tuf GT302

hava akışı açısından çok performanslı bir kasadır tasarımına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız fiyatı biraz tuzludur ama hava akışı odaklı bir kasa olduğu için ön taraftan temiz havayı çok çabuk kasa içine çeker bunun için ön kapak geniş kare ızgara şeklinde tasarlanmıştır. hızlı şekilde de tahliye eder. dahili 4 x 140 mm tuf fanlar var,

midtower diye geçer ama full tower'a çok yakın bir kasa içi baya bir geniş.

Bütçe Nedir Hocam?
hocam 10k üstüne çıkmayı düşünmüyorum çok iyi bir ürün olursa 15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Tuf GT302

hava akışı açısından çok performanslı bir kasadır tasarımına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız fiyatı biraz tuzludur ama hava akışı odaklı bir kasa olduğu için ön taraftan temiz havayı çok çabuk kasa içine çeker bunun için ön kapak geniş kare ızgara şeklinde tasarlanmıştır. hızlı şekilde de tahliye eder. dahili 4 x 140 mm tuf fanlar var,

midtower diye geçer ama full tower'a çok yakın bir kasa içi baya bir geniş.
içinin geniş olması aslında hava soğutma için avantajlı değil gibi yinede dikkate aldım performansını araştıracam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını harici bölüme takan kasa modelleri vb vardı öyle güzel kasalarda olur.

Geri