I7 3540m işlemci 3,0ghz üstüne çıkmıyor

Babapiro_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
Laptop modeli dell latitude e6430. Bios sıfırladım 3 tane programdan kontrol ettim ama işlemci 3,0ghz yi asla geçmiyor. İşlemcinin temel frekansı 3,0 turbosu 3,7 ghz. 2 çekirdek 4 izlek var. Bu işlemci frekans sorununu nasıl çözebilirim?

Laptop modeli dell latitude e6430. Bios sıfırladım 3 tane programdan kontrol ettim ama işlemci 3,0ghz yi asla geçmiyor. İşlemcinin temel frekansı 3,0 turbosu 3,7 ghz. 2 çekirdek 4 izlek var. Bu işlemci frekans sorununu nasıl çözebilirim?
işlemcin ısınıyodur veya adaptorun yetersizdir

Bios de turbo Boost açık mı

işlemcin ısınıyodur veya adaptorun yetersizdir
İçi dün temizlendi en fazla 80 dereceye çıkıyor. adaptörü ise 60w. Normalde 2,7ghz de takılıyordu ama biosdan bir ayar yapınca 3,0 ghz e çıktı. Bu arada batarya yok tutmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios de turbo Boost açık mı
Evet açık

60w yeter midir sizce? Sadece dahili grafik var.

İçi dün temizlendi en fazla 80 dereceye çıkıyor. adaptörü ise 60w. Normalde 2,7ghz de takılıyordu ama biosdan bir ayar yapınca 3,0 ghz e çıktı. Bu arada batarya yok tutmuyor

Evet açık

60w yeter midir sizce? Sadece dahili grafik var.
oyun oynancak bi laptop degil render alincak ta degil ofis günluk iş için güzel bi laptop ghz ye pek takmamak lazim egpu kullanmıyosanşz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,289
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri