Neler Yeni

i7 - 4790K lı Sistem İçin 600 TL lik Soğutucu Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat Can Güzel
Bütçe
600
Merhaba Arkadaşlar Dün ikinci el bir sistem aldım ve işlemciyi soğutucu yeterince soğutamıyor. Sistem şu şekilde

i7 4790K
RX 580 8 GB Powercolor Red Devil Edition
16 GB 1600 MHZ Ram
H81M-D Anakart
240 GB SSD
Ramtech x6 soğutucu
MSI Dark Guardian Mini Kasa

Arkadaşlar Soğutucu tam olarak oturmuyor hafiften sağa sola hareket ediyor el değdiğinde. Ya ben oturtamıyorum ya da bir sorun var. Yatağında herhangi bir sıkıntı ve ya kırık yok. Tam olarak anlamıyorum soğutucudan ama kilitlenmiş gibi oturması gerektiğini düşünüyorum fakat elimle hafiften sağa sola hareket ettirebiliyorum. Bilgisayarcıya götürdüm onlar da benim taktığım gibi taktılar.
Görsel de ki sıcaklıkta boşta çalışmaktadır ve sadece Google Chrome da 5 tane sekme açık ve League Of Legends Launcher açık. Kısacası mevcut soğutucudan hiç memnun değilim acilen değiştirmem gerekiyor diye düşünüyorum. Bu kasaya uygun 600 TL bütçe ile önereceğiniz soğutuculara açığım sıvı soğutucu tercihimdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not : Overclock yapılmayacak.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    14.7 KB · Hit: 75

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Merhaba Arkadaşlar Dün ikinci el bir sistem aldım ve işlemciyi soğutucu yeterince soğutamıyor. Sistem şu şekilde

i7 4790K
16 GB 1600 MHZ Ram
H81M-D Anakart
240 GB SSD
Ramtech x6 soğutucu

Arkadaşlar Soğutucu tam olarak oturmuyor hafiften sağa sola hareket ediyor el değdiğinde. Ya ben oturtamıyorum ya da bir sorun var. Yatağında herhangi bir sıkıntı ve ya kırık yok. Tam olarak anlamıyorum soğutucudan ama kilitlenmiş gibi oturması gerektiğini düşünüyorum fakat elimle hafiften sağa sola hareket ettirebiliyorum. Bilgisayarcıya götürdüm onlar da benim taktığım gibi taktılar.
Görsel de ki sıcaklıkta boşta çalışmaktadır ve sadece Google Chrome da 5 tane sekme açık ve League Of Legends Launcher açık. Kısacası mevcut soğutucudan hiç memnun değilim acilen değiştirmem gerekiyor diye düşünüyorum. Bu kasaya uygun 600 TL bütçe ile önereceğiniz soğutuculara açığım sıvı soğutucu tercihimdir.

Linkini bıraktığım soğutucuyu almanı tavsiye ederim f/p bir soğutucudur.
Kasana sığar.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat Can Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

i7 4790K
16 GB 1600 MHZ Ram
H81M-D Anakart
240 GB SSD
Ramtech x6 soğutucu

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
snowman m200 var bende.i5 4460'da kullanıyorum.55 dereceyi geçmiyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat Can Güzel
snowman m200 var bende.i5 4460'da kullanıyorum.55 dereceyi geçmiyor.
Ramtech x6 var aldığımda içinde vardı fakat oturmuyor kardeşim 3 bilgisayarcıya götürdüm onlarda oturtamadı ben denedim oturtamadım bir kaç anlayan arkadaş baktı oturtamadı huylandım bunun gibi çentikli geçmeli soğutucuya ön yargım var bir de benim işlemci K serisi turbo olunca mı ısınıyor çözemedim

Benim attığım ve senin attığın iki soğutucu da kasana sığar. Anakart ile uyumlu.
Hangisini önerirsin hocam onu alacam hangisi iyiyse onu alayım

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ramtech x6 var aldığımda içinde vardı fakat oturmuyor kardeşim 3 bilgisayarcıya götürdüm onlarda oturtamadı ben denedim oturtamadım bir kaç anlayan arkadaş baktı oturtamadı huylandım bunun gibi çentikli geçmeli soğutucuya ön yargım var bir de benim işlemci K serisi turbo olunca mı ısınıyor çözemedim

Hangisini önerirsin hocam onu alacam hangisi iyiyse onu alayım
Onun için ayrı konu aç bence.

Top Bottom