zyixexe 80+ Bronze Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 818 Dahası Reaksiyon skoru 265 İsim Furkan Pazartesi, 21:43 #1 Özellikler bu şekilde baktığımda i7 7700k'nın dahili gpusu olduğunu gördüm mantıklımı sizce (robloxda afk bırakıcağım) (batihosttan bakıyorum şuanda)
Özellikler bu şekilde baktığımda i7 7700k'nın dahili gpusu olduğunu gördüm mantıklımı sizce (robloxda afk bırakıcağım) (batihosttan bakıyorum şuanda)
bahtsızkarakter 80+ Bronze Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1,964 Dahası Reaksiyon skoru 731 İsim Alperen Yılmaz Pazartesi, 21:44 #2 zyixexe yazmış: Alıntıyı görüntüle Özellikler bu şekilde baktığımda i7 7700k'nın dahili gpusu olduğunu gördüm mantıklımı sizce (robloxda afk bırakıcağım) Devamı için tıklayın... açar niye açmasın işlemci çok güçlü grafik birimi roblox kaldıracak seviyede
zyixexe yazmış: Alıntıyı görüntüle Özellikler bu şekilde baktığımda i7 7700k'nın dahili gpusu olduğunu gördüm mantıklımı sizce (robloxda afk bırakıcağım) Devamı için tıklayın... açar niye açmasın işlemci çok güçlü grafik birimi roblox kaldıracak seviyede
zyixexe 80+ Bronze Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 818 Dahası Reaksiyon skoru 265 İsim Furkan Pazartesi, 21:44 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bahtsızkarakter yazmış: açar niye açmasın işlemci çok güçlü grafik birimi roblox kaldıracak seviyede Devamı için tıklayın... teşekkürler hocam sizce batihost güvenilir mi? ?
bahtsızkarakter yazmış: açar niye açmasın işlemci çok güçlü grafik birimi roblox kaldıracak seviyede Devamı için tıklayın... teşekkürler hocam sizce batihost güvenilir mi? ?
U urayburay 80+ Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Buray Pazartesi, 21:44 #4 Açar robloxta vds koruması yok diye biliyorum
zyixexe 80+ Bronze Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 818 Dahası Reaksiyon skoru 265 İsim Furkan Pazartesi, 21:45 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 urayburay yazmış: Açar robloxta vds koruması yok diye biliyorum Devamı için tıklayın... teşekkürler