rx 550 570 falan bakabilirsin bence beslerson zamanlarda kullandığım r7 240 çok yetersiz kalıyor bunun için bende ekran kartı arayışına girdim.
anakart intel h55
işlemci i7 870
sizce bu anakarta ve işlemciye hangi ekran kartı uygun gider?
teşekkürler. bide bir sorum daha olucak bazı konularda 1050ti a kadar çıkar diyorlar ne kadar doğru olabilir?rx 550 570 falan bakabilirsin bence besler
Darboğaz yaşarsın büyük ihtimalleteşekkürler. bide bir sorum daha olucak bazı konularda 1050ti a kadar çıkar diyorlar ne kadar doğru olabilir?
Bu bütçede bir ekran kartı 1. nesil bir işlemci için fazla olur hocam.son zamanlarda kullandığım r7 240 çok yetersiz kalıyor bunun için bende ekran kartı arayışına girdim.
anakart intel h55
işlemci i7 870
1050 ti ile darboğaz yaşarken rx570 le nasıl yaşamıyorDarboğaz yaşarsın büyük ihtimalle
Bu bütçeye ddr4 yap sistemi ryzen 3600 RX 6600 yaparsın ikincieldeson zamanlarda kullandığım r7 240 çok yetersiz kalıyor bunun için bende ekran kartı arayışına girdim.
anakart intel h55
işlemci i7 870
satsam bir hazır sistemin çeyreği kadar para anca birikir zatenBu bütçede bir ekran kartı 1. nesil bir işlemci için fazla olur hocam.
maalesef kaç watt olduğunu bilmiyorumişlemci biraz zayıf kalabilir ama uygun bütçede rx57-580 arayabilirsin veya denk gelirse 1050ti dediğiniz gibi, mümkünse rx580 öneririm ileride işlemciyide yükseltirsiniz güç kaynağı kaç w bu arada ?
önemli bir bilgi kasayı açıp bakmanızda fayda varmaalesef kaç watt olduğunu bilmiyorum
istanbuldayım ancak kabul etmem mümkün değil sanırım7500 liraya DDR4 sisteme bile geçersin.
Hatta eğer istanbulda ikamet ediyorsan sana elimdeki ryzen 3 3100'ü satabilirim fansız şekilde.
biraz bekleticem ozaman bi snyönemli bir bilgi kasayı açıp bakmanızda fayda var