İ7 olan çok daha iyi ama anakartın destekliyor mu ona bak, sadece sokete bakma işlemci seçerken mobilde o işler çok karışıkBeyler Mobil işlemci destekleyen anakartim var 100tl ye işlemciler buldum aralarında kaldım
İ7 920qm vs i5 3210m sizce hangisi daha iyi
I7 920qm maks hangi ekran kartını besleyebilir
Aga abdullah i7 3630qm islemcisini kullandigi anakarta sahibimİ7 olan çok daha iyi ama anakartın destekliyor mu ona bak, sadece sokete bakma işlemci seçerken mobilde o işler çok karışık![]()
laptopa o kartları takamazsın.i5 3210m'i öneririm . Özellikler olarak daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
i5 3210'u alırsan ekran kartı olarak gt 730 / gt 740 / gtx 750 bence bunlar besler .
O zaman 3. nesil mobil işlemci tercih et, 920QM sıkıntı çıkarabilir o anakartla.Aga abdullah i7 3630qm islemcisini kullandigi anakarta sahibim
işlemcinin sonunda M ibaresi yada U ibaresi varsa laptop işlemcisidirlaptop muydu ?
teşekkürler bu bilgi için . Ben hiç duymamıştım .işlemcinin sonunda M ibaresi yada U ibaresi varsa laptop işlemcisidir
Laptopa takıyorum dememiş zaten arkadaş. normal masaüstü anakarti üstüne mobil işlemci soketi entegre edilmiş bir şekilde kullanılıyor yani masaüstü anakarta laptop işlemcisi takılıyor anakart sayesindelaptopa o kartları takamazsın.
AynLaptopa takıyorum dememiş zaten arkadaş. normal masaüstü anakarti üstüne mobil işlemci soketi entegre edilmiş bir şekilde kullanılıyor yani masaüstü anakarta laptop işlemcisi takılıyor anakart sayesinde
Aga zaten masaüstü sistenO zaman 3. nesil mobil işlemci tercih et, 920QM sıkıntı çıkarabilir o anakartla.
Yani beyler i7 920qm coh daha güçlü dimi. İade bu işlemciye maks hangi ekran kartı takililaptopa o kartları takamazsın.