Bütçe nedir?i9 12900f var anakart tavsiyesi verebilecek ?
B660m alsan yeterli olur uygunluğuna göre sana kalmış h610dan pek hayır gelmez bu işlemci için. Z serisine gerek yok çarpan kilitleri kapalı zaten işlemcinin.elimde gıgabyte h610m-h var. bu islemciyle vrm leri yakar dediler. ben de bunu satıp üstüne koyup baska bir sey almayı dusunuyorum. 3-4 k bütçe
çarpan kilidi ne kanka aydınlatır mısın.B660m alsan yeterli olur uygunluğuna göre sana kalmış h610dan pek hayır gelmez bu işlemci için. Z serisine gerek yok çarpan kilitleri kapalı zaten işlemcinin.
Overclock yapmanı sağlıyor, İntel için K-KS-KF harfli işlemcilerde destekli.çarpan kilidi ne kanka aydınlatır mısın.
Cpuya oc yapamıyorsunçarpan kilidi ne kanka aydınlatır mısın.
işlemci üzerinde overclock yapmaya yarıyor 12900f overclock yapılmıyor eğer yapılsaydı z690 veya z790 önericektim bu dediğim iki anakart overclock yapmak için kullanılıyor yani senin ihtiyacın yok işlemcinin çarpan kilitleri kapalı olduğundan overclock izin vermiyor anlayacağın işlemcin modelinden dolayı.çarpan kilidi ne kanka aydınlatır mısın.
Overclock yapmanı sağlıyor, İntel için K-KS-KF harfli işlemcilerde destekli.
anladım teşekkürler. b660m işlemcinin tam performansta çalışmasını saglar mı ?Cpuya oc yapamıyorsun
Yeter b660anladım teşekkürler. b660m işlemcinin tam performansta çalışmasını saglar mı ?
Sağlaranladım teşekkürler. b660m işlemcinin tam performansta çalışmasını saglar mı ?
Sağlar
eyvallah dostlar. ekran kartı onerınız de var mıdırYeter b660
Bütçe?Bu arada bu işlemciye bir de ekran kartı önerisi verirseniz cok güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah dostlar. ekran kartı onerınız de var mıdır