Sıkıntı çıkmaz ama keşke b660 falan alsaydıni9 12900f işlemcim var ve anakart Gigabyte h610m-h. henüs sistemi calıstırmadım. iş yapar mı veya sıkıntı çıkarır mı ?
O işlemciye o anakart, Ferrari motorlu tofaş gibi.i9 12900f işlemcim var ve anakart Gigabyte h610m-h. henüz sistemi calıstırmadım. iş yapar mı veya sıkıntı çıkarır mı ?
anakart kutusunda sıfır. 1-2 kisi vrmleriSıkıntı çıkmaz ama keşke b660 falan alsaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart düşük kalmış işlemciye
1-2 kisi vrmleri falan yakar dedi ondan sıkıntıya girdimK serisi olmadığı için çok sorun olacağını sanmıyorum. Çalışsın yeter kafasindaysaniz
1 tık öyleO işlemciye o anakart, Ferrari motorlu tofaş gibi.
Kesin bir şey söylemek istemem. K serisi olmadığı için zorlayacagini sanmıyorum. Bütçe varsa daha iyi anakart almakta fayda varanakart kutusunda sıfır. 1-2 kisi vrmleri
yakar falan dedi tırstım. eğer öyle bir şey olacaksa satıp dedigini alayım
1-2 kisi vrmleri falan yakar dedi ondan sıkıntıya girdim
1 tık öyle
güzel cevaptı. ne önerirsin peki ? henüz anakart kutusunda satıp hangi modeli almamı tavsiye edersinYani çalışmasına çalışır da İtalyan dikim takım elbise ile temizlik yapmaya benzer bu iş
besleyemez o anakart o işlemciyi. vramlerin cayır cayır yanıyor olacak her zaman.
güzel cevaptı. ne önerirsin peki ? henüz anakart kutusunda satıp hangi modeli almamı tavsiye edersin
ne önerirsin peki henüz anakart kutusunda modeli almamı tavsiye edersin
Alıntı